کیمیا گری با ادویه ها

چگونه یک عصاره گوشت خوشمزه داشته باشیم؟
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ٩:٤٢ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳ امرداد ۱۳٩۱
 

برای درست کردن عصاره گوشت  روش های متفاوتی هست . روشی که برایتان می گویم روش خوبی است که از کتابهای چینی یاد گرفته ام.                                                                                                                                                 


مواد لازم:

1- استخوان گاو تکه شده                                 2 تا 3 کیلو

2-پیاز کوچک                                                   1 عدد

3-هویج متوسط نگینی خرد شده                       2 عدد

4-تره فرنگی حلقه شده                                   1 عدد

5-برگ بو                                                        2 عدد

6-جعفری درشت خرد شده  با ساقه                  1/4 پیمانه

7-ریحان درشت خرد شده                               1 شاخه

8- فلفل سیاه درست                                    6 تا 7 دانه  

9-سیر نصف شده                                         3 تا 4 حبه

10-آب سرد                                                 6 لیتر

طرز تهیه:

فر را  رو حرارت 220 درجه سانتیگراد روشن کنید .بعد 15 دقیقه تکه های استخوان را درون سینی فر به مدت 20 دقیقه بگذارید.بعداز 20 دقیقه پیاز،هویج،تره فرنگیو کرفس را در کنار استخوانها  قرار دهید و دوباره به مدت 20 دقیقه سینی را در فر بگذارید.

بعد از 40 دقیقه مواد را به جز چربی جمع شده در سینی را در قابلمه متناسب بریزید.برگ بو،فلفل ،ریحان وسیر و جعفری را نیز در آن ریخته آب سرد را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 4 تا 5 ساعت با حرارت ملایم ریز جوش بزند.بعد از این مدت آب را از روی صافی  رد کنید.بگذارید آب سرد شود .آن را داخل یخچال بگذارید .بعد 1 تا 2 ساعت چربی جمع شده روی آن را بردارید.باقی مانده عصاره گوشتی است که مناسب برای سوپ و آش شماست. می توانید این عصاره را در کیسه پلاستیکی که در ظرف مناسب گذاشته اید بریزید پس از یخ زدن کیسه را از ظرف در بی آورید و در همان کیسه فریز کنید تا برای درست کردن سوپ یا آش همیشه آب گوشت خوشمزه داشته باشید .ضمنا میتوانید مقداری از آب را در جا یخیهای  کوچک ریخته و در فریزر بگذارید تا یخ بزند.بهد از یخ زدن آنها را داخل کیسه فریزر قرار دهید و میجددا فریز کنید در این صورت برای غذاهایی هم که تنها مقدار کمی آب گوشت میخواهید  به مشکل بر نمی خورید.