کیمیا گری با ادویه ها

پیاز سوخاری ONION RING
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ۱۱:٤٥ ‎ب.ظ روز شنبه ۱٤ امرداد ۱۳٩۱
 

در کنار مرغ سوخاری و میگو سوخاری یک پرس پیاز سوخاری هم خیلی میچسبه! با من موافقین؟پس با من همراه باشید تا یک پیاز سوخاری خوشمزه و ترد با هم درست کنیم.


2 روش را خودم امتحان کردم و پسندیدم این 2 روش را برایتان می نویسم

روش اول:

مواد مورد نیاز:

1- پیاز                                       2 عدد درشت

2-آرد                                         2 پیمانه          

3- نمک                                     1 1/2 ق چ

4-پودر سیر                                1 ق چ

5-پودر فلفل قرمز                          1/2  تا 1 ق چ ( بسته به ذا ئقه شما)

6-پودر پاپریکا                               1 ق چ

7-شکر                                                1 ق چ

8-تخم مرغ                                          2 عدد

9- باتر میلک                                       2 پیمانه

10- آب سرد                                         2 ق س

11- جو پرک بسیار خرد شده ( در صورت تمایل)     1  1/2 ق س

در دستور اصلی از باترمیلک برای خیساندن پیازها نام برده چون در ایران موجود نیست پس ابتدا باید باترمیلک درست کنیم.چند شیوه هست که 2 شیوه برایتان مینویسم:

 -1 پیمانه شیر + 1 ق س سرکه یا آب لیمو  مخلوط میکنیم و 10 دقیقه کنار میگذاریم=1 پیمانه

-1/4 شیر + 3/4 ماست  را باهم خوب مخلوط میکنیم = 1 پیمانه

 

پس  ابتدا باتر میلک درست کنید. پیاز را پوست کنده و حلقه حلقه کنید و با احتیاط حلقه ها را از هم جدا کنید. آنها را در یک ظرف گود قرار داده و باتر میلک درست کرده را روی آن بریزید. بگذارید 30 دقیقه بماند. سپس بیرون اورده و در یک صافی ریخته تا بماند تا شما بقیه مواد را اماده کنید. تخم مرغ را با آب سرد هم بزنید. آرد را با ادویه ها مخلوط کنید و در ظرف گود دیگر آماده کنید. روغن را بگذارید تا داغ شود(http://daarchin.persianblog.ir/post/75/ )پیازها را ابتدا در تخم مرغ و سپس در آرد بزنید و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.

برای سس کنار آن 1/4  سس مایو نز را با 1/4 سس چیلی یا سس  تند و شیرین تای مخلوط کنید .و با مرغ سوخاری کنتاکی که در پست قبلی برایتان گذاشته ام نوش جان کنید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

روش دوم :

مواد مورد نیاز:

1- آرد                              1/2 پیمانه

2- آرد برنج                        1/2 پیمانه

3-بیکینگ پودر                    1 ق چ

4-نمک                              1 ق چ

5- ماءالشعیر در دمای اتاق مانده  1 پبمانه

6- آرد اضافه                     1/4 پیمانه

 

یک عدد کیسه فریزر یا یک عدد زیپ کیپ  بردارید و 1/4 آرد اضافه را درون آن بریزید پیازها را حلقه های نیم سانتی برش دهید و اهسته از هم جدا کنید و آنها را درون کیسه بی اندازید و کیسه را تکان دهید تا پیازها به آرد آغشته شوند .بهتر است هر دفعه مقداری از پیازها را درون کیسه بی اندازید.  بهع از آغشته شدن تمام پیازها مایه خمیر را درست کنید. مواد خشک را در یک ظرف مناسب مخلوط کنید و ماءالشعیر را آهسته به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید مایه شما باید مانند  مایه پن کیک باشد نه غلیظ نه رقیق.

پیازها را از درون آرد بیرون بی آورید و آرد اضافه را با تکان دادن از آنها جدا کنید و درون مایه خمیر بزنید و در  روغن داغ شده  که تمام پیاز را در بر بگیرد سرخ کنید. تا هر دو طرف آن طلایی شود( شاید احتیاج باشد یک بار پشت و رو شوند).پیازها را درون روغن انباشته  نکنید تا پیاز ترد و کریسپی داشته باشید. پس از بیرون آوردن از روغن بر روی حوله کاغذیبگذارید تا روغن اضافه گرفته شود 

 

برای سس کنار آن 1/4  سس مایو نز را با 1/4 سس چیلی یا سس  تند و شیرین تای مخلوط کنید .