کیمیا گری با ادویه ها

فلافل
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ۱۱:٢٢ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۳٠ امرداد ۱۳٩۱
 

 

شما هم از کسانی هستید که فلافل دوست دارید؟خیلیییی دوست دارید؟ پس با من در درست کردن این فلافل مخصوص و خوشمزه همراه شوید


مواد مورد نیاز :

نخود                                                    500 گرم 

سیر                                                     2 حبه

پودر زیره سیاه                                        2 ق چ

پودر تخم گشنیز                                      1/2 ق چ

جعفری تازه خرد شده                              100 گرم

پیاز متوسط                                            1 عدد

زنجبیل                                                   1/2 ق چ

آب لیمو ترش                                            3 ق س

آرد                                                         1 ق س

نمک و فلفل قرمز به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه:

تخود را حتما برای 24 ساعت خیس کنید و طی این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.سپس آنرا در آبکش ریخته و بگذارید آب آن کامل برود و کمی خشک شود.سپس آنرا با درجه ریز چرخ گوشت چرح کنید.پیاز ,سیر, و جعفری را نیز چرخ کنید.سپس پودر زیره,گشنیز, زنجفیل ,نمک و فلفل(فلافل باید تند باشد اما باز به ذائقه شما بستگی دارد) آبلیمو و آرد را باهم مخلوط کنید و به مایه اضافه کنید و خوب ورز دهید.یک طرف را روغن کافی بریزید و بگذارید داغ شود.  حالا قالب را بردارید و  میله فنری قالب را به طرف پایین بکشید و  با قاشق از مایه  داخل قالب بگذارید سعی کنید روی آن را کمی صاف کنید اما تخت نکنید . سپس دستتان را بالای روغن بگیرید و آهسته فنر را به طرف بالا آزاد کنید  فلافلها به را حتی  داخل روغن می افتند خیلی مراقب باشید و دستتان را کمی پایین بگیرید که هنگام افتادن فلافلها روغن به اطراف نپاشد.

بعد سرخ شدن هر کدام از فلافل ها آنها را در بیاورید و داخل صافی بگذارید تا روغن اضافی جدا شود.

 

 

ما این فلافلهای خوشمزه را با نان خانگی خوردیم.با پیاز خرد کرده گوجه فرنگی خرد شده و جعفری خرد شده با سس تند و یا اگر مایل هستید با کچاپ برای کوچولو ها.

 

 

این هم نان تافتون خونگی ما که داره رو ساج  برای خودش برشته میشه.بزودی دستور آن را برایتان میگذارم.انشاا.. پست بعدی. مریض هستم و این پست را هم با کلی سختی برایتان نوشتم.