کیمیا گری با ادویه ها

مافین کدو همراه با سیب زمینی برشته
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ۱۱:۳٠ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٢۱ شهریور ۱۳٩۱
 

 

 مافین کدو غذایی سبک و مغذی است که هم میتواند به عنوان یک غذا به تنهایی سرو شود و یا در کنار غذاهای گوشتی به عنوان پیش غذا.من آن را  همراه با سیخ کباب (هندی) و  سیب زمینی برشته سرو کردم.


مواد مورد نیاز:

1- کدو سبز                                       2 عدد

2-پیاز کوچک                                     1 عدد

3-سیب زمینی  تقریبا بزرگ  نیم پز شده      1 عدد

4-تخم مرغ                                       2 عدد

5- آرد                                              2 ق س

6-شیر                                             3/4 پیمانه

7-بیکینگ پودر                                   1/2 ق

8-پنیر رنده شده (در صورت تمایل)        1/4 پیمانه

8-نمک وفلفل و زعفران  در حد دلخواه

 

طرز تهیه:

فر را بر روی دمای 170 تا 180 گرم کنید.

پیاز را نگینی ریز خرد کنیدو با روغن تفت دهید تا سبک شود .سیب زمینی را  که از قبل نیم پز کرده اید نگینی خرد کنید ,کدو را نگینی خرد کنید و هر دو را با پیاز تفت دهید تا سرخ شوند.نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید .تخم مرغ و شیر و آرد را با هم خوب مخلوط کنید.:کدو  و سیب زمینی سرخ شده و کمی خنک شده را با مایه مخلوط کنید زعفران حل شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید. قالب مافین را چرب کنید و کمی آرد ته آن بپاشید و مایه را داخل ان بریزید. روی مافینها پنیر رنده شده را بریزید و به مدت 20 دقیقه داخل فر بگذارید.

برای امتحان از پخته شدن میتوانید مانند کیک آنرا با یک خلال دندان امتحان کنید. خلال را وسط مافین فرو کنید اگر به خلال چیزی نچسبید یعنی پخته شده در غیر این صورت بگذارید کمی دیگر بماند.