کیمیا گری با ادویه ها

شکلات ترافل فندقی
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ٢:۱٦ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٩ اسفند ۱۳٩٠
 

 

 مواد لازم:                                                                                                    

 

 

 1- شکلات تیره                        225 گرم

2-کره                                    25 گرم

3-خامه زده شده                     90 گرم

4-اسانس کارامل                     3 قطره

5-اسانس پرتقال                      3 قطره

6-فندق بوداده درسته               30 عدد

7-فندق بدون پوست خردشده    50 تا 70 گرم

8-شکلات سفید                       150 گرم

9-شکلات تیره اضافی                150 گرم

 

روش تهیه:

ابتدا شکلات را همراه با کره روی حرارت غیر مستقیم(بن ماری)ذوب کنید(داخل ماکرو هم میتوانید شکلات را ذوب کنید).خامه زده شده را با شکلات ذوب شده و اسانس ها مخلوط کنید (اسانس روغنی برای شکلات ذوب شده مناسب تر است)تا یکدست شود.روی ظرف را بپوشانید و به مدت 3 تا 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد خودش را بگیرد .شکلات سفید را در یک ظرف و شکلات تیره اضاقه را در ظرف دیگر قرار  دهید و به طریقه بن ماری انها را ذوب کنید..یک عدد سینی را برداشته و داخل ان فویل بکشید و ان را داخل یخچال  بگذارید تا سرد شود.سپس با یک قاشق کوچک مقداری از شکلات را بردارید و داخل ان یک عدد فندق درسته بگذارید و ان را در دست گرد کنید.سپس انرا  داخل فندق خرد شده بغلطانید و به دلخواه داخل شکلات تیره یا سفید  ذوب شده بزنید. ( هر شکلات را روی چنگال بگذارید و داخل شکلات بزنید ) سپس  شکلات را روی فویل سرد شده بگذارید و پس از اتمام کار مجددا داخل یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد. در نهایت روی انرا با شکلات تیره و سفید به دلخواه تزیین کنید.انها را داخل کپسول های زیبا گذاشته و از مهمانهای عزیزتان پذیرایی کنید.نوش جان                                                                                                                                                                                                                          رسپی خودم منتشره در مجله سرآشپز زمستان 89