کیمیا گری با ادویه ها

خوراک ماهی تن
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ۱:٤٩ ‎ب.ظ روز جمعه ۳۱ شهریور ۱۳٩۱
 

 

این غذا  بسیار ساده ,راحت و خوشمزه است .برای زمانی خوب است که

وقت زیادی برای آماده کردن خورش ندارید. اگر ماهی تن دوست دارید و از

ساده خوردن آن کمی خسته شدید با من همراه شوید برای تنوعی در غذالبخند


مواد مورد نیاز:

1-کنسرو ماهی تن                        1 عدد

2-پیاز                                         1 عدد متوسط

3-گوجه فرنگی                              2 عدد متوسط

4-سیر خیلی ریز شده                     1 تا 2 حبه بنابر ذائقه

5-سبزی خشک معطر بنابر ذائقه  (ریحان-ارگانو-گشنیز_جعفری) 1 1/2 ق چایخوری

5-ترشی مورد نظر  ابلیمو  ترش یا گرد لیمو امانی یا اب و پوره تمر هندی

6-نمک و فلفل به میزان لازم

 

7-قارچ در صورت تمایل                             100 تا 150 گرم 

طرز تهیه:

در ابتدا کنسرو خود را به مدت 20 دقیقه بجوشانید(حتما این کار

را انجام دهید از بعد عید 2 مورد فوت به خاطر خوردن کنسرو

ماهی گزارش شده)

پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود

و بسیار کم رنگش عوض شود.سیر را هم با آن تفت دهید.

ماهی را باز کنید و تکه تکه کنید و داخل مواد بریزید(ریز خرد

نکنید)گوجه فرنگی را باشوک حرارتی پوستش را بگرید و حبه

قندی خرد کنید و داخل مواد بریزید در این مرحله اگر مایل به

استفاده از قارچ بودید قارچ را که جداگانه خرد کرده اید و در

ظرفی جدا سرخ کرده اید بعد از سرخ شدن در خوراک بریزید.آب

گوجه که کمی گرفته شد ادویه و سبزی و ترشی مورد نظر را

داخل آن بریزید اگر بخواهید کمی آبدار باشد کمی آب جوش

بریزید  نمک و فلفل آن را اندازه کنیدو بگذارید یکی دو جوش بزند

و انرا همراه با برنج سفید سرو کنید.

در دستور گفتم ترشی مورد نظر چون من خودم هم تمر هندی

استفاده کردم و هم اب لیمو ترش هر دوی اینها بسیار خوشمزه

میشود.گرد لیمو عمانی هم اگر دوست داشته باشید طعم

خوبی به آن میدهد.

دستتان برای این غذا باز است مثلا  سیب زمینی را حبه ای

خرد کنید سرخ کنید و در انتها برروی  آن بریزید که این مدل را

بچه ها خیلی دوست خواهند داشت.یا میتوانید نخود سبز پخته

شده یا ذرت پخته شده درون آن بریزید

ما این غذا را با فلفل پرکی تند بسیار دوست داریم.