کیمیا گری با ادویه ها

شکلات کارامل یا شکلات مارس
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ۳:۳٢ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٩ اسفند ۱۳٩٠
 


 

 مواد مورد نـــیـــــاز  :

 

1-شکلات تیره                                        200 گرم

2-کره (بدون نمک) یا روغن نیمه جامد        10 گرم

3-شکلات مارس                                    100 گرم (حدود 2 عدد)

4-خامه                                                60 گرم

5-شکلات سقید ذوب شده                         50 تا 70 گرم

6-اسانس کارامل                                   چند قطره

7-کاغذ شکلات آلومینیمی                     24  عدد

8-کاغذ روغنی برای ساختن قیف کوچک و ظریف

 

روش تهیه:

شکلات را همراه با کره و اسانس(روغنی)به روش بن ماری آب کنید.کمی از شکلات را درون کاغذ شکلات الومینیومی بریزید و با یک قلم موی باریک (مثل قلم مو نقاشی ابرنگ)شکلات را به همه سطح درونی قالب بمالیدو بگذارید داخل یخچال تا ببندد.دو بار دیگر این کار را تکرار کنید تا حسابی  محکم شوند. حالا شکلاتهای مارس را خرد کرده و همراه خامه درون ظرفی بریزید و بر روی خرارت بسیار ملایم بگذارید تا مارس درون خامه حل شود آن را هم بزنید تا یکدست شود.انرا از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود.کاسه های شکلاتی آماده را از درون یخچال بیاورید و با یک قاشق چایخوری از مایه اماده شده کاراملی بردارید و داخل کاسه های شکلاتی بریزید.سر کاسه ها را کمی خالی بگذارید.کاسه های شکلاتی پر شده را مجددا در یخچال بگذارید تا سفت شوند. حالا می خواهیم برای این کاسه های شکلاتی در بگذاریم. اگر از شکلات شما باقی مانده وشکلات هم هنوز شل و روان است (اگر سفت شده بود مجددا انرا ذوب کنید) با یک قاشق کوچک بر روی کاراملها بریزید.و بگذارید در یخچال تا دوباره بگیرد.در مرخله آخر شکلات سفید را آب کنید(شکلات سفید کمی سخت ذوب میشود شاید مجبور شوید روغن نیمه جامد بیشتری استفاده کنید).با کاغذ روغنی قیف کچک درست کنید و شکلات سفید را درون قیف بریزید و روی شکلات ها را به دلخواه تزیین کنید.