کیمیا گری با ادویه ها

کتلت لوبیا سفید
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ٥:۱٠ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢٠ مهر ۱۳٩۱
 

 


این یک کتلت بدون گوشت است. هفته پیش گوشت چرخکرده نداشتم و خیلی دوست داشتم کتلت درست کنم.کتاب غذاهای گیاهی را نگاه کردم این کتلت را دیدم.ما مزه ان رادوست داشتیم.امیدوارم شما هم ان را بپسندید.


مواد تهیه:

1- لوبیا سفید                         2 پیمانه

2-پیاز متوسط                         1 عدد

3-جعفری                              50 گرم

4-زرده تخم مرغ                       2 عدد

5-خامه                                 2 ق س

6-نمک و فلفل سیاه و قرمز         به مقدار لازم

7-آرد                                    2 ق س

 

طرز تهیه:

لوبیا را از شب قبل خیس کنید.روز بعد ان را بپزید تا خوب نرم شود.بعد از

پخت داخل ابکش بریزید تا خوب آب آن برود.سپس لوبیا را با گوشت کوب 

برقی یا غذا ساز له کنید تا مانند خمیر شود.پیاز را ریز ریز خر کنید.جعفری

را  بعد از شستن و پاک کردن خب ریز خرد کنید.پیاز و جعفری را با لوبیا

مخلوط کنید..زرده ها را بزنید و با خامه مخلوط کنید و داخل لوبیا بریزید  و 

 خوب ورز دهید تا یکدست شود.اگر احساس کردید کم شل است میتوانید 

کمی ارد یا ارد سوخاری به ان اضافه کنید.

سپس از مایه به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در ارد بغلطانید و و انرا 

مانند کتلت شکل دهید.و در ظرفی که کمی ارد ته ان پاشیده اید بگذارید

.تمام کتلتها را به همین شکل درست کنید و در ظرف بچینید.این کتلتها را

حتما به مدت 1 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را خوب بگیرد.سپس

کتلتها را خیلی ارام و با احتیاظ در روغن داغ شده بگذارید و سرخ کنید.

من در مایه کتلتم زعفران هم زدم شما هم میتوانید این کار را انجام دهید.