کیمیا گری با ادویه ها

تاجین مرغ و زیتون و کدو
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ۳:٤٥ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱٥ آبان ۱۳٩۱
 

 

 

در پستهای قبل از تاجینها به عنوان غذای مراکشی نام بردم در این

پست نیز برایتان یک نوع دیگر از تاجین را آموزش میدهم که کمی متفاوت   

است.با من همراه شوید.


 

مواد تهیه:

1- سینه مرغ یا فیله مرغ                    800  گرم

2-گوجه فرنگی بزرگ                            4 عدد

3-روعن مایع                                       7 ق سوپخوری

4-کدو سبز متوسط                               4 عدد

5-پیاز متوسط                                        3 عدد

6-زیتون بدون هسته سیاه یا سبز            100 تا 120 گرم

7-جعفری خرد شده                              1 ق سوپخوری

8-گشنیز ریز خرد شده                            4 ق سوپخوری

9-اب مرغ                                            1 پیمانه

10-رنده پوست لیمو ترش                       1 ق چ تا 1/2 ق چایخوری

11-اب لیمو ترش                                    1 الی 2 ق سوپخوری

12-دارچین                                             1/4 ق چایخوری

13-میخک درسته                                   2 عدد

14-نمک وفلفل به مقدار کافی و دلخواه

 

 

طرز تهیه:

 

ابتدا مواد را اماده کنید:گوجه ها را با شوک حرارتی پوست کنده و خرد کنید

مرغ را لقمه ای درشت خرد کنید .کدوها را خوب بشورید و با پوست لقمه -

ای درشت خرد کنید.پیاز ها را  نگینی خرد کنید.زیتونهای بدون هسته را

 از عرض نصف کنید( میتوانید درسته نیز به کار ببرید)سبزیها را  ریز خرد 

کنید.

3 قاشق روغن را در ظرف تاجین و یا قابلمه مناسب با حرارت زیاد داغ کنید.

مرغ را اضافه کرده و 7 الی8 دقیقه تفت دهید تا رنگ ان عوض شود.مرغها

از قابلمه در بی اورید و کنار بگذارید.بقیه روغن را  به قابلمه اضافه کرده و 

کدو ها را درون روغن ریخته و سرخ کنید تا تقریبا قهوه ای شوند.کدوها را 

هم بیرون بیاورید و کنار بگذارید.در همین روغن پیاز را تفت دهید تا نرم 

شود.گوجه ها را اضافه کنید و 5 دقیقه بپزید.مرغ, کدو ,زیتون رنده پوست

لیمو, نصفی از سبزیها , آب مرغ ,دارجین و 2 عدد میخک را اضافه کنید .

نمک و فلفل  ان را اندازه کنید.در ان را بگذارید و با حرارت بسیار ملایم 

بگذارید 1 ساعت یا تا زمانیکه مرغها پخته شوند و غذا جا بی افتد ریز

جوش بزنددر انتها اب لیمو را اضافه کرده و غذا را در ظرف ریخته و روی ان

را با سبزی باقی مانده تزیین کنید و با برنج  سفید سرو کنید.


نکته به جای روغن مایع میتوانید از روغن زیتون مخصوص سرخ کردنی 

استفاده کنید که در دستور اصلی هم  امده است.این غذا با زیتون سیاه

سنتی تر است

این غذا مناسب برای 5 تا 6 نفر است.