کیمیا گری با ادویه ها

کیک سرد با بادام و میوه های خشک(اسلایس بادام )
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ٢:٠۸ ‎ق.ظ روز شنبه ٢٩ مهر ۱۳٩۱
 

 

روزهای سرد پاییزی کم کم از راه رسیدو سردی زمستان نیز در پیش است پس یک فنجان چای یا قهوه داغ به همراه یک اسلایس مغذی و خوشمزه خیلی می چسبه.شما هم دوست دارید؟پس با من همراه شویدلبخند


 

 

مواد مورد نیاز:

1-بیسکوییت ساده          75 گرم

2-شکلات تیره                150 گرم

3-کره                         75 گرم

4-شیر عسلی               210 گرم

5-بادام                         75 گرم

6-برگه قیسی                 50 گرم

7-دارچین                        1/2 ق چ تا 2 ق چ بنا بر ذائقه

8-بادام پرک بوداده طلایی شده        3 تا 4 ق س

 

طرز تهیه:

بادام ها را با چاقوی تیزی خرد کنید.تقریبا هر بادام را از عرض به 3 یا 4 قسمت خرد کنید(خیلی کوچولونکنید) قیسی ها را نیز ریز خرد کنید.در ظرفی شکلات,کره,شیر عسلی و دارچین را با هم مخلوط کنید و آن را بر روی حرارت ملایم بگذارید و با قاشق چوبی مدام هم بزنید تا مواد با هم مخلوط  و شکلات و کره ذوب شوند.بادام و بیسکوییت خرد شده و قیسی خرد شده را درون مایه بریزید و با قاشق چوبی خوب هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شده و یکدست شوند.از رو حرارت بردارید.کف یک قالب لوف یا پاند کیک را  از قبل فویل بپوشانید  انرا خوب چرب کنیدو اماده داشته باشید بعد از برداشتن مایه شکلات از رو حرارت ان را درون قالب بریزید و روی انرا صاف کنید و بادام پرک بو داده شده و طلایی رنگ ر روی مواد بریزید و همه جای ان را پوشش دهید.قالب را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید.سپس ان را بارک برش دهید و با یک فنجان قهوه و یا چای سرو کنید. کوچولوها ی عزیز را با یک لیوان شیر و یک برش از این عصرانه خوشمزه سوپرایز کنید.

نکته ها:

شما میتوانید روی این اسلایس را با فندق یا بادام زمینی نیز پوشش دهید و یا برشهایی از نارگیل خشک شده.میتوانید در صورت تمایل از کمی کشمش در این اسلایس استفاده کنید.به جای بادام میتوانید از مغز دیگری استفاده کنید.به جای شکلات تیره میتوانید از شکلات سفید و به جای بادام از پسته استفاده کنید و اسلایس سبز و سفید زیبایی را داشته باشید. فقط دقت کنید  مقدار خشکبار متناسب با شکلات و شیر عسلی باشد.

قیسی و بادام برای درمان کم خونی بسیار مفید است.