کیمیا گری با ادویه ها

کیک دارچین
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ۸:٤٦ ‎ب.ظ روز جمعه ٥ آبان ۱۳٩۱
 

 

امروز براتون دستور یک کیک بسیار ساده اما خوشمزه را اوردم که وقتی یک مهمان سر زده بخواد بیاد شما سریع میتونید این کیک را اماده کنید.با من همراه باشید.لبخند


مواد مورد نیاز:

آرد                         1 پیمانه

کره                        60 گرم

پودر شکر                 1/2 پیمانه

تخم مرغ زده شده      1 عدد

بیکینگ پودر              1 1/2 ق چ

نمک                     یک پنسه

شیر                      1/2 پیمانه

وانیل یا اسانس لیمو     کمی( اگر استراکت بود 1/2 ق چ)

 

برای روی کیک:

کره اب کرده           25 گرم

پودر شکر              1 ق س

دارچین                 1 تا 1 1/2 ق چ بنا بر ذائقه

پودر هل در صورت تمایل    1/4 ق چ تا 1/2 بنا بر ذائقه

 

طرز تهیه:

ابتدا فر را با حرارت 175 درجه سانتیگراد روشن کنید.کف و اطراف یک قالب گرد را خوب چرب کنید و کف ان نیز یک ورق کاغذ روغنی بیاندازید.کره و پودر شکر را در یک ظرف بریزید و با همزن خوب ان را بزنید تا کرم رنگ و خامه ای فرم شود .هر چه بیشتر بزنید کیکتان بهتر و پوک تر میشود.سپس تخم مرغ را که با خمزن دستی زده اید کم کم به مایه اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا مواد با هم ترکیب شوند.در آخر وانیل را نیز اضافه کنید و مایه را خوب مخلوط کنید.

آرد ,بیکینگ و نمک را از قبل الک کنید و اماده داشته باشید.در این مرحله  کم کم به مایه کیک اضافه کرده و با یک قاشق مواد را ارام هم بزنیدبعد شیر را با مایه مخلوط کنید تا یک دست شود.مایه را درون قالب  آماده بریزید روی ان را صاف کنید و به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید بعد از این مدت بیرون بیاورید و امتحان کنید ببینید اگر پخته بود ااز فر بیرون بیاورید و در همان قالب 5 دقیقه بگذارید بماند تا کمی خنک شود و سپس روی توری برگردانید.

اکنون تا کیک گرم است کره اضافی را که کمی ذوب کرده اید با فلمو روی کیک بمالید و رو و اطراف ان را اغشته کنید به کره.سپس دارچین و پودر شکر و پودر هل را با هم مخلوط کنید و با صافی کوچک روی کیک را بپوشانید.

کره زده شده با پودر قند                                                                                                                                                                                                                               

تخم مرغ زده شده را کم کم اضافه کنید                                                                                                                                                                                                             

کره کمی ذوب شده و نرم را با قلمو روی کیک گرم بمالید                                                                                                                                                                                         

کیک را روی توری بگذارید تا خنک شود                                                                                                                                                                                                               

روی کیک را با پودر شکر و دارچین و هل با یک صافی کوچک بپوشانید                                                                                                                                                                           ببخشید که برش خرده ان را ندارم .اقای همسری برای مهمان برد شرکت.ولی کیک بسیار ترد و خوبی می شود.و خیلی هم راحته.فقط باید بگم مایه ان شاید کمی سفت تر از مایه کیکهای دیگه باشد.