کیمیا گری با ادویه ها

ماهی سوخاری با ماهی نایل پرچ یا تیلاپیا
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ٩:۳٩ ‎ب.ظ روز جمعه ٥ آبان ۱۳٩۱
 

 

دوستان فصل ماهی است.این مدل ماهی را میدونم همه دوست دارند و همه

دوستان هم به روش خودشان درست میکنند.یک پودر سوخاری جدید پیدا کردم

  که خواستم  به شما هم معرفی کنم.با من همراه شوید.


اول همه ماهی نایل پرچ و یا تیلاپیا که در فروشگاههای زنجیره ای موجود است و کاملا بدون تیغ است و برای بچه ها خیلی مناسبه با کمی سرکه لیموترش نمک فلفل سیر له شده(در صورت تمایل اما خیلی خوش طعم میکند یک بار امتحان کنید.)و زعفران مزه دار کنید.

 

مواد سوخاری را آماده کنید.من در این مواقع کلی بشقاب یک بار مصرف دارم که برای ریخت وپاش کمتر هنگام سوخاری کردن از انها استفاده میکنم و فوری هم می اندازم دور و دیگه از بشقاب کثیف و روی هم سوار شده خبری نیست.چشمک

 

این هم آن پودر سوخاری که گفتم مانند مدل تایلندی آن (پانکو) درست کرده هم ساده و هم اسپایسی اما من ساده ان را میخرم و خودم اسپایسی میکنم چون رنگ اماده ان قرمز است و من دوست ندارم.

 

حالا مراحل را برایتان میگذارم فکر نمی کنم احتیاج به توضیح باشه.

ابتدا ارد را با نمک و فلفل و ادویه دلخواه مخلوط کنید.2 عدد تخم مرغ را بزنیدو کمی نمک و فلفل هم به ان اضافه کنید و میتوانید کمی هم زعفران بریزید

 

 

همه تکه ها که اماده شدند انها را با روغن داغ  شده (ابتدا داغ کنید و ماهی را که در ان گذاشتید حرارت را ملایمتر کنید)سرخ کنید تا طلایی شوند

 

پس از سرخ شدن بر روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن ان گرفته شود.