کیمیا گری با ادویه ها

کوفته برنجی
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ٩:٠٧ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۸ آبان ۱۳٩۱
 

 

با یک کوفته خوشمزه موافقین؟رسپی این کوفته متعلق به بانو رزا منتظمی (روحشان شاد) است.اکثر غذاهای سنتی من از روی کتاب ایشان است.با من همراه شوید.


1-گوشت چرخکرده                        نیم کیلو
2-برنج                                        100 گرم
3-آردنخودچی                               100گرم
4-سبزی کوفته(تره-جعفری-شوید-مرزه-ترخون-نعنا)نیم کیلو
5-تخم مرغ                                   2 تا 3 عدد
6-لپه-                                         100 گرم 
7-نمک و فلفل و ادویه
8-پیاز 3تا 4 عدد برای اب کوفته
9-زردچوبه
10-گردو برای داخل کوفته
11-زرشک برای داخل کوفته
12-پیاز داغ برای داخل کوفته
13-کمی رب برای اب کوفته

 

طرز تهیه:


برنج را با کمی نمک بپزید تا کمی نرم شود.لپه را هم جداگانه بپزید.سبزی را تمیز کرده بشوئید و ریز خرد کنید.گوشت برنج تخم مرغ ارد نخودچی نمک و فلفل و ادویه را در کاسه ای ریخته و خوب ورز دهید تا بهم بچسبد.سبزی را اضافه کنید وباز خوب مخلوط کنید.
3 تا 4 عدد پیاز را در مقداری روغن سرخ کنید .نمک و فلفل و رب را هم کمی تفت دهید زرد چوبه را هم تفت دهید و 5 تا 6 لیوان اب بریزید و بگذارید به جوش بی اید.از مایه کوفته به اندازه یک پرتقال بردارید گرد کنید کمی داخل ان را گود کنید. مقداری گردو زرشک و در صورت تمایل الوی خیس کرده بگذارید و انرا مجددا گرد کنید و داخل اب در حال جوش بی اندازید.و بگذارید تا کوفته بپزد.میتوانید الوی بیشتری خیس کنید و در کنار کوفته ها بریزید تا اب ان هم ملس شود.من این کار را میکنم ضمن اینکه مقداری هم گردو در اب کوفته میریزم.