کیمیا گری با ادویه ها

زیتون پرورده
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ۱:٤٤ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ۱ آذر ۱۳٩۱
 

 

شما هم از این پیش غذاها و اشتها اورها دوست دارید؟من که فعلا چند پست است که گیر دادم به این چیزها

مژه  بامن همراه شوید برای این اشتها اور خوشمزه شمالی


مواد لازم:
زیتون بدون هسته                          300 گرم
سبزی معطر (چوچاق و خالواش ):2 ق س (میشه از نعنا و گشنیز هم استفاده کرد )
سیر رنده شده                      3 تا 4 حبه بنابر ذائقه
گردو سابیده شده                  70  گرم 
رب انار                                 1 ق س 
آب انار ترش                          1/2   پیمانه 
نمک و گلپر                           به    مقدارلازم 
دانه انار                              1/2  پیمانه (اختیاری )
طرز تهیه :
سبزی معطر خود را با غذا ساز خوب له کنید. گردو را هم کاملا له و ساییده کنید.
سبزی معطر له شده را با سیر و گردو و اب انار ترش و رب انار ترش که با یک 
 قاشق آب رقیق کرده ایدو نمک و گلپر با هم مخلوط کنید و زیتون را هم به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کتید و در یخچال بگذارید تا زیتونها کاملا مزه مواد را به خود بگیرند.اگر دانه انار هم بخواهید باید با انها مخلوط کنید.
برای من زیتون و اناردون تازه و انار تازه شمالی اورده بودند من هم این را درست کردم.باید گفت که انار مخصوص شمال بسیار بسیار ترش است که حتی به صورت خالی به سختی میتوانید انرا بخورید و شاید بتوان گفت که اصلا نمی توانید انرا بخوریدخنده