کیمیا گری با ادویه ها

پیتزا با سس گوجه خانگی
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ٢:۳٤ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ٦ دی ۱۳٩۱
 

1 هفته است که آپ نشدم.دستم و انگشتانم درد می کنه و تایپ برایم خیلی سخته. اما امروز خودم خیلی دلتنگ شده بودم.امیدوارم بتونم این کم کاری را جبران کنم.

 

 شما هم از عاشقان پیتزایید؟ای وای امان از این پیتزا چشمک                     با من همراه شوید:

 


دستور خمیرم مال جیمی اولیوره .خیلی خمیر خوبی میشه اگر که ارد قوی داشته باشین یا ارد و سمولینا داشته باشین.ارد سمولینا را میتوانید از فروشگاه های وسایل قنادی تهیه کنید.آرد قوی هم اردی است که میزان گلوتن ان بالاتر است.ارد قوی برای پختن نانها و خمیر ها و فیلو استفاده میشود.


مواد مورد نیاز:
1- آرد گلوتن دار یا آرد قوی 1 کیلو گرم ( یا 800 گرم آرد سفید و 200 گرم آرد سمولینا)
2-نمک(ترجیحا نمک دریایی اگر در دسترس بود) 2 ق چ .اما اگر نمک دریایی استفاده می کنید میتوانید تا 1 ق س نمک نیز به کار ببرید.
3- مایه خمیر 14 گرم
4- شکر یا عسل 1 ق س
5- روغن زیتون یا روغن مایع 4 ق س
6- آب ولرم 650 میلی لیتر

طرز تهیه :
آرد و نمک را بر روی یک سطح صاف یا ظرف بسیار بزرگ الک کنید و انرا مانند تپه شکل دهید و وسط انرا یک سوراخ یا گودال درست کنید.
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_2630.jpg
بازدید:	0
اندازه:	37.3 کیلوبایت
شناسه:	103391
در یک ظرف بلور یا چینی مایه خمیر ،شکر و روغن را با آب مخلوط کرده و بگذارید 8 تا 10 دقیقه بماند تا عمل بی آید و اسفنجی شکل شود. 
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_2626.jpg
بازدید:	0
اندازه:	31.0 کیلوبایت
شناسه:	103389
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_2628.jpg
بازدید:	0
اندازه:	40.2 کیلوبایت
شناسه:	103390

سپس آنرا داخل گودال آرد بریزید و با یک چنگال کم کم آرد را از اطراف با مایه مخلوط کنید. انقدر این کار را ادامه دهید تا تمام آرد با مایه مخلوط شود. 


جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_2631.jpg
بازدید:	0
اندازه:	33.4 کیلوبایت
شناسه:	103392

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_2633.jpg
بازدید:	0
اندازه:	38.0 کیلوبایت
شناسه:	103393

خب بعد از اینکه تمام ارد را با مایع مخلوط کردید کمی ورز دهید تا زمانی که احساس کنید به دست نمیچسبد فقط توجه کنید همیشه با دستی که تمیزه این کار را بکنید تا مجبور نشوید ارد اضافه کنید.معمولا با همین مقدار اب و ارد به دست نمیچسبد امروز حدود 3 قاشق سوپخوری ارد بیشتری مصرف کردم.بهد از این مرحله خمیر را بر روی سطح کمی ارد پاشی شده بگذارید و شروع به ورز دادن بکنید خمیر پینزای خوب ,ورز دادن خوب هم میخواهد حدود 15 دقیقه ورز دهید اگر هم که داخل ماشین خمیر زنی میگذارید 8 دقیقه کافی است من داخل ماشین گذاشتم .
بعد از مرحله ورزدادن خمیر را گرد کرده و در یک ظرف گود بزرگ که کمی ارد پاشی کرده گذاشتم و روی انرا هم کمی آرد پاشیدم و یک دستمال نمدار روی ان کشیدم و گذاشتم به مدت 1 ساعت ونیم تا 2 ساعت عمل بی اد.و دو برابر بشه حجم ان.در زیر عکسهای انرا می بینید.
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_2635.jpg
بازدید:	0
اندازه:	28.1 کیلوبایت
شناسه:	103395
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_2636.jpg
بازدید:	0
اندازه:	23.7 کیلوبایت
شناسه:	103396
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_2640.jpg
بازدید:	0
اندازه:	20.5 کیلوبایت
شناسه:	103397
سپس با مشت پف انرا خالی کردم و انرا بر روی یک سطحی گذاشته و یکی دو دقیقه انرا ورز دادم سپس انرا قسمت کردم و در ظرف ها بوسیله دست پهن کردم.یکظرف گرد و سینی خود فر. روی انها را سس گوجه خانگی که دستورش را میدهم کشیدم و کمی پنیر روی ان ریختم
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_2643.jpg
بازدید:	0
اندازه:	28.4 کیلوبایت
شناسه:	103394

دور این پیتزا که کمی ضخیم است پنیر گذاشته ام و بعد لوله کردم.وقتی این کار را میکنیم دور ان هم خوشمزه میشه و خورده میشه هم میتوانید پنیر رنده شده بگذارید و هم پنیر نرم و هم پنیر های اسلایس.یک بار هم تکه های سوسیس هم گذاشتم .
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_2649.jpg
بازدید:	0
اندازه:	62.1 کیلوبایت
شناسه:	103399
تهیه سس گوجه فرنگی:

برای سس 6 تا 7 گوجه رسیده را پوست بکنید و پوره کنید .1 قاشق رب گوجه به ان بزنید کمی شکر ,کمی سرکه,نمک,فلفل,روغن زیتون یا روغن مایع,پودر پیاز,پودر سیر یا خود سیر له شده و کمی اورگانو یا اویشن و کمی اب به ان اضافه کنید و بگذارید تا 15 تا 20 دقیقه بجوشد و غلیظ و پخته شود انرا مزه کنید و نمک و فلفل و ادویه بر طبق ذائقه خودتان را اندازه کنید ما خیلی تند و پر سیر میخوریم.معمولا کمی هم اضافه میاد که سر میز میگذاریم تا بر روی پیتزا بدهیم.جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_2638.jpg
بازدید:	0
اندازه:	31.9 کیلوبایت
شناسه:	103398
 
روی خمیرهای اماده را مواد دلخواه میگذارید .1ظرف  را برای همسری ژامبون مرغ ,قارچ و پپرونی ریختم . اما برای پسری  فقط پپرونی در یک قسمت و و یک قسمت کوچک ان هم سوسیسی که کمی با سس ماهی سرخ کرده بودم(قبلا گفته بودم که من از سس ماهی برای بوی دودی گرفتن سوسیس و کالباس استفاده میکنم) همراه با پنیر دوبل.
اول پیتزا را با مواد و کمی پنیرکه روی سس ریختم گذاشتم 25 دقیقه پخت با درجه 175 .سپس انرا بیرون اوردم و پنیر روی ان ریختم و گذاشتم دوباره تا پنیر اب بشه و کمی روی ان طلایی بشه. یکمی کناره ظرف گردم برشته تر شد چون روی دورش هم سس زدم و سسها کمی برشته شد که در عکس پیداست. اون ظرف گرد را که گفتم دورش را پنیر گذاشته بودم و لوله کرده بودم بعدش با قیچی برش دادم ولای اون برشها هم پنیر گودا گذاشتم
 میدونم که الان میگویید ای وای چقدر پنیر  این که پر کالریه اما همیشه هم اینطوری درست نمیکنم بیشتر اوقات با مقدار پنیر کمتر درست میکنم و بیشتر ایتالیایی میخوریم یعنی کم پنیر و کم مواد این دفعه  آمریکن و پر کالری بود.
نکات:
این خمیر را اگر خیلی نازک کنید فقط کافیه به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل فر 220 درجه بماند که باز هم بسیار ترد و عالیست.مقدار خمیر چون زیاده میتوانید باقی انرا فریز کنید از کیفیت ان اصلا کاسته نمی شه.