کیمیا گری با ادویه ها

کباب دل مرغ
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ۳:۳٩ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ٢٧ دی ۱۳٩۱
 

 

سلام. شما با دل و جگر و کلا تو دلیها موافق هستید یا نه؟دوست دارید؟ شاید شما هم از کسانی باشید که میگویند دل و جگر مرغ اصلا خوب نیست و نباید خورد.خب ما که جگر مرغ نمی خوریم اما دل و سنگدون دوست داریم و گاهی درست میکنم.خیلی اوقات به صورت سرخ کرده اما امروز انرا کباب کردم.خیلی خوب شده بود به شما هم اگر که دل دوست دارید توصیه میکنم.یک شام ساده و راحت.


این کباب هم از او غذاهایی است که نمی توان مقدار دقیق انرا گفت.من یک بسته نیم کیلویی دل مرغ خریدم.

مواد لازم:

1-دل مرغ

2-پیاز  تقریبا ریز خرد شده خرد شده

3-اب لیمو

4-روغن زیتون

5-نمک و فلفل

6-قارچ در صورت تمایل برای کنار غذا 

7-سیر پوره شده 1 تا 2 حبه

 

طرز تهیه:

ابتدا  دلها را یک سری بشوئید و در ابکش بریزید. سر انها را که رگ و ریشه و چربی است با چاقو بگیرید یک پوسته نازک هم روی دل است انرا هم بگیرید.میتوانید کل چربی را بگیرید و هم میتوانید مقداری از چربی را باقی بگذارید که کمتر خشک شود. سپس دلها را از وسط باز کرده و توی ان را که معمولا ممکنه یک لخته خون در ان باشد تمیز کنید.مجددا انها را بشوئید و بگذارید در ابکش تا اب ان برود.سپس انها را در یک کاسه ریخته و پیاز خرد شده, اب لیمو ترش,روغن زیتون ,سیر له شده,نمک و فلفل را روی ان ریخته و بگذارید به مدت 1 تا 2 سا عت بماند تا خوب مزه دار شود.سپس انها را به سیخ بکشید و کباب کنید.من از ماهی تابه چدنی شیار دار برای این کار استفاده کردم .گذاشتم ماهی تابه حسابی داغ داغ شد و  بعد کباب ها را در ماهیتابه گذاشتم و با همان حرارت بالا کباب کردم.قارچ ها را هم بعد از برداشتن کباب در حالیکه در همان مواد قبلی مزه دار شده بودند در ماهی تابه گذاشتم و انها هم کباب شدند.جای شما خالی بسیار عالی شده بود. دل مرغ بسیار لطیف است و زود پخته میشود.