کیمیا گری با ادویه ها

کوکیز شکلاتی (Dark Chocolate cookies)
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ٤:۱٤ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱٠ بهمن ۱۳٩۱
 

 

سلام دوستهای خوبم. کم کاری مرا ببخشید .این کوکیز خوشمزه را چند وقت پیش درست کردم اگر مزه شکلات تیره یا تلخ را دوست داشته باشید این کوکیز را هم می پسندید.پس با من همراه شویدلبخند


مواد لازم :
1-کره                                         185 گرم

2-شکر قهوه ای                           75 گرم

3-پودر کاکائو                                30 گرم

4-پودر قهوه یا نسکافه                  1 ق چایخوری

5-نمک                                      8/1 ق چایخوری

6-وانیل                                      4/1 ق چایخوری

7-آرد                                         195 گرم 

8- شکلات سفید و تیره برای تزیین    به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا بگذارید کره در دمای محیط کاملا نرم شود سپس انرا با شکر خوب بزنید تا یکدست و پفکی شود. وانیل را هم در همین زمان بریزید و هم بزنید.مواد خشک را ابتدا با یکدیگر خوب مخلوط کنید بعد الک کنید و سپس انرا روی شکر و کره بریزید و انرا مخلوط کنید تا خمیری شکل شود .(احتیاج به ورز ندارد فقط در حدیکه خمیر درست شود.) انرا داخل یک کیسه فریزر گذاشته و به مدت 45 تا 60 دقیقه داخل یخچال بگذارید .

سپس سطح کارتان را یک نایلون پهن کرده روی انرا   خیلی کم ارد بپاشید و خمیر را روی ان باز کرده و با قالب گرد با قطر 5 سانت (در صورت تمایل میتوانید با قالبهای گوناگون انرا قالب بزنید) انرا برش دهید و داخل سینی فر که ته انرا کاغذ روغنی انداخته ایدگذاشته و انرا در فر که با دمای 180 تا 190 از قبل گرم کرده اید بگذارید  تا 10 دقیقه بماند و پخته شود. پس از خنک شدن روی انها را با شکلات سفید و سیاه ذوب شده تزیین کنید.

نکات:

1-پودر نسکافه را قبل از مصرف بکوبید تا خوب نرم و له شود به جای نسکافه میتوانید از پودر قهوه هم استفاده کنید و یا اصلا از قهوه استفاده نکنید و به جای ان از پودر کاکائو استفاده کنید.

2-در صورتی که پس از استراحت احساس کردید خمیر منسجم نیست و شکل نمیگیرد میتوانید کمی آرد به ان اضافه کنید. (حدود 10 تا 20 گرم)

3- در صورت نبودن شکر قهوه ای از شکر سفید استفاده کنید .البته مسلما مزه ان کمی متفاوت است و ضمنا باید بدانید شکر قهوه ای رطوبت بیشتری به محصول شما می دهد و شیرینی ان کمی کمتر است.

4-اگر در باز کردن و قالب زدن مشکل داشتید بعد از زدن آرد میتوانید روی ان را هم نایلون بگذارید وبین دو نایلون انرا باز کنید اما با زدن ارد اضافه فکر نمیکنم مشکلی بوجود بیاید.