کیمیا گری با ادویه ها

بابا غنوش( پیش غذای عربی )
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ۱:۳٢ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱۳ اسفند ۱۳٩۱
 

سلام دوستان خوبم.امروز با یک پیش غذای خوشمزه عربی امدم.این پیش غذا را میتوانید با نان پیتا یا نان تافتون خانگی که در قسمت نان و شیرینی دستور ان را دادم سرو کنید و از طعم فوق العاده بادمجان و ارده  لذت ببرید.بامن همراه شویدلبخند


مواد لازم:

1- بادمجان            700 تا 800 گرم حدودا

2-ارده                  1/4 پیمانه

3-سیر                   2 تا 3 حبه به دلخواه

4-اب 1 عدد لیموترش

5-تمک و فلفل به میزان لازم

6-روغن زیتون

 

طرز تهیه:

بادمجانها را بعد شستن خوب بر روی گاز یا ذغال  یا درون فرکباب کنید( قبل کباب کردن روی ان را با چاقو 2 تا 3 برش بدهید)بعد ار پختن پوست انها را بگیرید و خوب له کنید(من کمی از پوست را له کردم تا حسابی مزه دودی ان در غذا باشد).سیرها راهم پوست کنده و خوب له کنید.اب لیموترش و ارده را به بادمجانها اضافه کنید و سیر را هم دورن ان بریزید خوب مخلوط کنید.نمک و فلفل انرا اندازه کنید .(تمام این مراحل را میتوانید در غذاساز انجام دهید تا خوب و یکدست له شود).حالا انرا در یک ظرف گود بریزید و روی انرا با قاشق کمی گود کنید و به میزان دلخواه روغن زیتون روی ان بریزید. میتوانید با سبزی خرد کرده مثل جعفری و یا زیتون و یا فلفل قرمز پرک  روی انرا تزیین کنید.سپس بهتر است انرا به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید و انرا با نان تازه میل کنید.نوش جانلبخند