کیمیا گری با ادویه ها

بیسکوییت شکلاتی
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ۱:۱٧ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱۳ اسفند ۱۳٩۱
 

 

سلام دوستان این بار هم دستور  نوعی دیگر بیسکوییت شکلاتی  دارم که هم خیلی خیلی ساده و هم خوشمزه و ترد است.اگر انرا در اندازه های کوچک و با قیف ستاره ای بزنید برای پذیرایی از مهمانان عزیز مناسب است.با من همراه شویدلبخند


مواد لازم:

1-آرد                   260 گرم

2-پودر شکر یا قند   100 گرم

3-کره به دمای محیط رسیده   250 گرم

4- پودر کاکائو          30 گرم

5-سفیده تخم مرغ      1 عدد

6-نمک                         1/4 ق چ

 

طرز تهیه:

ابتدا فر را بر روی 170 تا 180 درجه روشن کنید.

آرد و کاکائو را با هم مخلوط کنید و الک کنید.

کره نرم شده را به مدت 2 دقیقه هم بزنید.

پودر شکر +سفیده تخم مرغ +نمک را به کره اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه هم بزنید.

در اخر آرد و کاکائوی الک شده را به  مخلوط کره و شکر اضافه کنید و مخلوط کنید.

بعد از درست شدن خمیر انرا داخل یک قیف ریحته و با ماسوره ستاره  بر روی کاغذ روغنی قالب بزنید و به مدت 10 تا 12 دقیقه داخل فر بگذارید.

وقتی خنک شد از کاغذ جدا کرده وبا شکلات ذوب شده انرا تزیین کنید. 

در اینجا من داخل قیف نریختم و انرا در دست گرد کردم و بعد هم انرا  روی کاغذ پهن کردم اما با قیف زیباتر خواهد شد.در ضمن  روی انرا پودر نسکافه ریختم اما به نظر کمی تلخ شده بود بهتر است از شکلات ذوب شده برای تزیین استفاده کنید.

خمیر این بیسکوییت را میتوانید 3 تا 4 روز در یخچال نگه دارید.

میتوانید با قالب گرد انرا برش دهید و  روی انرا با کارد یا چنگال  نقش بی اندازید. نقشها تا حدودی بر روی خمیر باقی میمانند .البته این تجربه های من در 2 سری پخت بوده است.