کیمیا گری با ادویه ها

کیک موز و لیمو
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ٥:۱٥ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱٤ اسفند ۱۳٩۱
 

 

 

سلام دوستهای خوبم.این ماه تولد یکسالگی وبلاگ دارچینه.پس دستور این کیک را برایتان میگذارم پس اگر درست کردید و دوست داشتید به یاد وبلاگ دارچین هم باشید.


مواد لازم:

1-آرد                   2 پیمانه( 300 گرم )

2-پودر شکر          1 پیمانه(150 گرم)

3-موز رنده شده     2 عدد متوسط تقریبا 1 پیمانه

4-آب لیمو ترش       1/4 پیمانه (60 میلی لیتر)

5-کره                   150 گرم

6-خامه                 2 ق س

7-تخم مرغ            2 عدد

8-پوست لیمو ترش رنده شده  1 1/2 ق چ

9-بیکینگ پودر        1 1/2 ق چ

10-نمک                1/8 ق چ

 

طرز تهیه:

فر را روی حرارت 175 تا 180 درجه روشن کنید.

1-کف یک قالب لوف 23 در 8 سانتی متر را کاغذ روغنی بی اندازید و انرا خوب چرب کنید.

2-کره نرم شده ,پودر قند و خامه را با همزن برقی به مدت 2 دقیقه بزنید.

3-موز رنده شده را با آب لیمو ترش مخولط کنید.

4-آرد,بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و 2 بار الک کنید.

5-بعد از زدن کره و پودر شکر و خامه, تخم مرغها را یکی یکی به آن اضافه کرده و هر کدام را به مدت 30 ثانیه بزنید.

6- بعد موز و آب  لیموترش را به همراه پوست لیمو به مایه اضافه کنید .در انتها مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید و در قالب چرب شده بریزید(در این مرحله مایه کیک کمی سفت است نگران نباشید ) و به مدت 50 دقیقه در فر قرار دهید.پس از سرد شدن روی انرا با پوست لیمو و پودر قند تزیین کنید.                                                                                                                                                                                   

 

 

 با تشکر از استاد عزیزم سرکار خانم قاجار