کیمیا گری با ادویه ها

سوپ نودل سبزیجات با میگوا
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ۱:٤٩ ‎ق.ظ روز جمعه ۱٠ خرداد ۱۳٩٢
 

سلام دوستهای خوبم.واقعا دیگه این تنبلی من از حد گذشت.البته خیلی هم باعث کم کاریم تنبلی نبود انقدر مشغول مامانم هستم که فرصتی برای  دنیای مجازی پیدا نمیکنم.

این غذای خوشمزه را از دوست خوبم لاله در وبلاگ زیبایش یعنی سبز و ترش آموختم و انرا با کمی تغییر کوچولو درست کردم.فوق العاده خوشمزه و عالیست .امتحان کنید.





مواد لازم:
رشته آش 200 تا 300 گرم ( این مقدار میتونه به دلخواه متغیر باشه)
میگو پوست کنده 200 تا 250 گرم
سبزیجات مختلف مانند هویج ,بروکلی ,کلم , قارچ , بیبی کرن ,گل کلم و هر سبزیجاتی که دوست دارید.از هر کدام تقریبا 1/2 پیمانه

نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم

مواد لازم برای سس و سوپ مرغ و سبزیجات:
زنجبیل له شده 2 قاشق چای خوری
سیر له شده 2 قاشق چای خوری
پیازچه خرد شده همراه با ساقه 1/4 پیمانه
آب مرغ 1 تا ٢ لیوان 
سویا سس 1 1/2 قاشق سوپخوری
شکر ١ قاشق چای خوری
فلفل سفید یا سیاه ١ قاشق چای خوری
نشاسته ذرت 2 قاشق چای خوری 
نمک به میزان لازم
اویستر سس (Oyster Sauce) ١ قاشق چای خوری در صورت تمایل

آماده کردن سبزیجات و رشته و میگو

ابتدا میگو را تمیز کرده بشوئید و با کمی سیر و زنجبیل و نمک و فلفل مزه دار کنید.

سبزیجات رو خرد می کنیم. اندازه سبزیجات خرد شده باید درشت باشد، پس خیلی ریز خرد نکنید. برای درست کردن این سوپ از هر سبزیجاتی که دوست داشته باشید می تونین استفاده کنین. 
اگه آب مرغ در دسترس داریم که از ان استفاده می کنید اگر نداشتید میتونیم از قرص های عصاره مرغ استفاده کنیم که برای اینکار هر قرص رو با ١ لیوان آب جوش مخلوط کرده، کنار می گذاریم. 

حالا آب رو جوش میاریم و رشته ها رو به مدت حدوداً ده دقیقه یا تا زمانی که کاملاً پخته شوند، می پزیم. بعد رشته ها رو در صافی ریخته و روشون رو آب سرد می گیریم.و کنار میگذاریم.




تهیه سوپ:

ابتدا میگو رادر کمی روغن به مدت فقط ٣٠ ثانیه سرخ می کنیم و داخل صافی بریزید.

بعد داخل یه ماهیتابه با مقدار خیلی کمی روغن پیازچه, سیر و زنجبیل له شده رو تفت می دیم همین که بوی سیر بلند شد، آب مرغ رو اضافه می کنیم. مقدار آب مرغ بسته به ذائقه تون می تونه از یک تا دو لیوان آب متغیر باشه. اگه دوست دارید سبزیجات کاملاً نرم بشن از دو لیوان استفاده کنیداما اگر بخواهید کاملا چاینیز باشه یعنی دندان گیر باشه بهتره که از 1 لیوان اب مرغ استفاده کنید،(یا کمی بیشتر)

نهایتاً همین که آب مرغ جوش اومد سبزیجات، میگو، سویا سس، شکر و فلفل و در صورت استفاده اویستر سس رو هم اضافه می کنیم.و در اینجا باز هم میگویم مقدار پخت سبزیجات کاملا به نظر شما بستگی داره. پس وقتی در حد دلخواه مواد پخته شدنداون مقدار نشاسته ذرتی که داشتیم رو در ١ قاشق آب حل کرده و به مواد اضافه می کنیم.

و در آخر وقتی مواد جا افتاد و سس غلیظی به دست اومد، ظرف را از روی حرارت بردارید.


برای سرو که بهتر است در ظرفهای گود تک نفره باشد ابتدا نودل ها، و بعد هم مخلوط میگو و سبزیجات و سوپ رو داخل کاسه ها ریخته و روی ان در صورت تمایل کمی روغن کنجد و سس سویا بریزید و انرا سرو کنید
بهتره نودلها را بعد پخت طوری نگه داری کنید تا گرم بماند. 

نکات: در صورت استفاده قرص سوپ در استفاده از نمک دقت کنید.
میتوانید با نودل تخم مرغی هم استفاده کنید.اما در چین رشته هایی که برای این غذا استفاده میشه تقریبا به همین شکل و به همین ضخامت است.طعم این رشته طعمی متفاوت به این غذا داده است حتما امتحان کنید. دوستان خوبم مقدارها میتونه کاملا به شکا بستگی داشته باشه ممکنه کسی دوست داشته باشد مقدار بیشتری میگو استفاده کنه ویا نودل بیشتری داشته باشد پس اندازه ان تقریبا دست شماست فقط دقت کنید که باید در کاسه و ظرف هر کسی سوپ به مقدار کافی باشه.
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_2769.jpg
بازدید:	0
اندازه:	33.7 کیلوبایت
شناسه:	111521ا