کیمیا گری با ادویه ها

چیز کیک مارس
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ٦:۱٥ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ٢٦ تیر ۱۳٩٢
 

دوستداران چیز کیک بشتابید بشتابید .نمی دونید چقدر این چیز کیک خوشمزه است.اگر یک بار درست کنید مطمئنم در لیست دسرهای محبوبتان قرار می گیره.دستور انرا از دوست خوبم ویژه عزیز در سایت روز منو اموختم.


مواد لازم :
1- بیسکوییت پتی بور                1 و نیم بسته
2-کره ذوب شده                        130 گرم
3-شیر                                     2 ق س
4-خامه                                     300 گرم
5- پنیر ماسکارپونه یا خامه ای کم نمک  200 گرم
6-ژلاتین                                       3.5 ق چ
7-شکلات مارس                              150 گرم (3 عدد )
8-شکر برای کارامل                          100 گرم
9-خامه برای سس کارامل                  1/2 پیمانه
10-خامه برای لایه رویی                     3 ق س
11-آب اناناس                                   1/2 لیوان
طرز تهیه:
بیسکوییتها را پودر کنیم و با کره ذوب شده و شیر مخلوط کنید.(من خودم همیشه وقتی کراست را درست میکنم و داخل قالب پهن میکنم به مدت 10 دقیقه داخل فر 170 درجه میگذارم و بعد بیرون میاورم میگذارم سرد شود و بعد داخل یخچال میگذارم تا خودش را بگیرد اینطوری کراست تردتر و بهتری خواهید داشت االبته کراست من همیشه با بیسکوییت ساقه طلاییست و با کمی پودر نارگیل) و داخل قالب کمربندی که کف انرا کاغذ روغنی چرب شده انداحته اید پهن کنید.و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود.در این فاصله اب اناناس را با اب رقیق کنید تا 1 لیوان شود ژلاتین را با ان مخلوط کنید داخل ظرفی بریزید و بر روی بخار کتری بگذارید تا ژلاتین حل شود.شکر را توی یک قابلمه کارامل کنید  وقتی به یک رنگ خرمایی خوش رنگ رسید خامه دومی یعنی 1/2 پیمانه را درون شکر کارامل شده بریزیدو هم بزنید تا خوب حل شود و سس کارامل اماده شود.در یک ظرف بزرگتر خامه  اولی یعنی 300 گرم را بریزید و با همزن بزنید تا سبک شودپنیر را به ان اضافه کنید و هم بزنید .2/3 از سس کارامل را به این مایه اضافه کنید  و هم بزنید.از مایه ژلاتین حل شده 4 ق س بردارید و بقیه انرا به این مایه اضافه کنید و هم بزنید.1 عدد از شکلاتها تقریبا معادل با 50 گرم را تکه تکه کنید و با این مایه مخلوط کنید و بر روی کراست اماده بریزید و بگذارید داخل یخچال تا خودش را بگیرد.
برای لایه رویی شکلات مارس باقی مانده را با خامه باقی مانده بر روی حرارت بگذارید و 1/3 سس کارامل را که کنار گذاشته اید به همراه 4 ق س ژلاتین باقی مانده به مایه شکلات ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید و بعد از گرفتن لایه اول بر روی ان بریزید و مججدا داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.پس از اماده شدن روی انرا با شکلات ذوب شده تزیین کنید.نوش جان