کیمیا گری با ادویه ها

کلاب ساندویچ مرغ
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ۱٢:۳٢ ‎ق.ظ روز پنجشنبه ٢٧ تیر ۱۳٩٢
 

 

یک ساندویچ ساده و خوشمزه برای شامی سبک و تابستانهلبخند


مواد لازم :

1- مرغ پخته شده ترجیحا سینه مرغ  200 تا 300  گرم

2-تخم مرغ پخته شده                         5 عدد

3- کرفس                                          3 شاخه ترد و جوان

4-مایونز                                             4 تا 5 ق س

5-نمک و فلفل سیاه                            به مقدار لازم

6-پنیر ریو برزیلی محصولی از کاله            50 تا 100گرم دلبخواه

7-نان اسلایس ترجیحا سبوس دار ویا روگن   12 عدد

 

تخم مرغها را بعد از پخت خیلی ریز خرد کنید .مرغ را هم ریز خرد کنید.حالا نوبت به کرفس است ان را هم ریز خرد کنید.پنیر را هم ریز خرد کرده و در یک کاسه همه مواد را با هم مخلوط کنید .نمک و فلفل انرا را با مایونز مخلوط کرده و داخل مواد بریزید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند .برای مدتی در یخچال بگذارید تا سرد شود سپس انرا لای نان ها بگذارید و سرو کنید. 

شما میتوانید به دلخواه سس انرا کم و یا زیاد کنید.این ساندویچ تمام مواد مفید را شامل میشود و استفاده از سینه مرغ  در ان توصیه میشه چون سینه مرغ معمولا به خاطر خشک بودن  طرفدارهای کمتری دارد بنابراین به این روش میتوانید انرا خوشمزه تر کنید تا اهالی منزل با لذت بیشتری نوش جان کنند.

 

برای اینکه دور زرده های شما حلقه رنگی تشکیل نشه بعد از پخت که با 15 دقیقه جوشیدن تخم مرغ شما سفت میشود, اب جوش را خالی کرده و آب سرد روی تخم مرغها بریزید.