کیمیا گری با ادویه ها

گوش فیــــــــــــــــــــــــل
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ٥:۱٥ ‎ب.ظ روز جمعه ٩ تیر ۱۳٩۱
 

این شیرینی خوشمزه همراه با یک چایی داغ خیلی می چسبد.پس برای درست کردن آن با من همراه شویدلبخند                                                                    

 


 

                                                                                مواد مورد نیاز:

 

1-زرده تخم مرغ                              2 عدد(38 گرم) 

 

 

 

2-شیر                                    1/2 پیمانه (80 میلی لیتر)

 

3-کره آب شده یا روغن آب شده      1 ق چ

 

4- آرد                                                210 گرم

 

5-نمک                                               1/8 ق چ

 

6- بیکینگ پودر                                  1/2 ق چ

 

7- روغن برای سرخ کردن

 

8- شربت آماده شده که طرز تهیه آن نیز در ادامه خواهد آمد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه:

 

زرده ها  را با چنگال بزنیدسپس شیر، روغن یا کره،وانیل، بیکینگ پودر و سپس آرد و نمک را به تدریج به اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری درست شود که به دست نچسبد.روی خمیر کمی آردبپاشید و انرا داخل   یک کیسه نایلونی به مدت 2 ساعت استراحت دهید.سپس روی سطحی صاف گمی آرد پاشیده و خمیر را را وردنه باز کنید.به صورت دلخواه برش و فرم دهیدو در روغن فراوان و داغ سرخ کنید.پس از سرخ شدن در شربت فوام امده قرار دهید.سپس انها را از شربت بیرون اورده و داخل یک صافی قرار دهید تا شربت اضافه  جدا شود.

 

نکات مهم:

 

 1-اگر هنگام وردنه کردن ضخامت خمیر بیش از اندازه کم شود خمیر پف نمیکند.

 

2- اگر روغن کاملا داغ نباشد خمیر پف نمیکند.

 

3-زمانی که گوش فیلها را از روغن بیرون می آورید بلا فاصله در شربت قرار دهید و روی انرا با قاشق اهسته فشار دهید تا کاملا در شربت فرو رود.

 

4-شربت را قبلا اماده کنید و انرا سرد کنید.

 

5اگر گوش فیل بالشتکی بخواهید باید بعد از اینکه خمیر را باز کردید و نازک کردید انرا 2 لایه کنید باز وردنه بکشید سپس برش دهید که در این حالت شبیه عکس بالشتکی میشود.

 

 

 

 

                                                                                                                                          بعد خنک شدن گوش فیلها میتوانید کمی پودر قند برای زیباتر شدن روی انها الک کنید.        

 

 

 

  تصاویر زیباسازی وبلاگ،قالب وبلاگ،خدمات وبلاگ نویسان،آپلودعکس، کد موسیقی، روزگذر دات کام http://roozgozar.com

 

 

 

طرز تهیه شربت قوام امده

 

 

 

شکر 2 پیمانه(300 گرم)، آب1 پیمانه سر خالی(150 میلی)جوهر لیمو 1/8 ق چ ؛ بادکا 1 1/2 ق چ (15 گرم)

 

 

 

شکر ، آب و جوهر لیمو را روی حرارت  ملایم قرار دهید تا کاملا شکر حل شود.کمی  که جوش زد بادکا را اضافه کنید و از روی حرارت برداریدو بگذارید سرد شود. از زعفران و هل هم میتوانید  اگر دوست داشته باشید برای طعم ان استفاده کنید.

 

 

 

بادکا را میتوانید از فروشگاه های وسایل قنادی تهیه کنید.

 

 

 

 با تشکر از خانم مینایی عزیز  به خاطر همه  خوبیها و تجربیاتشانلبخند