کیمیا گری با ادویه ها

اسلایس چیز کیک سیب با سس کارامل
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ٤:٤۱ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱٤ تیر ۱۳٩۱
 

Caramel apple cheesecake cookie bars recipe with step by step pictures. And drizzle with the caramel topping.

اگر از دوستداران چیز کیک هستید حتما اینو امتحان کنید.مطمئن باشید خوشتون می آد مخصوصا اگر سس آن را هم درست کنید.

 

 

  


اسلایس چیز کیک سیب با سس کارامل

مواد مورد نیاز: 

برای خمیر 

  1. آرد             140 گرم 
  2. شکر قهوه ای   100 گرم
  3. کره به دمای محیط رسیده   230 گرم

برای مایه پنیری:

  1. پنیر خامه ای یا ماسکارپونه                500 گرم
  2. شکر سفید                                     100 گرم
  3. اسانس وانیل مایع                            1/2 ق چ
  4. تخم مرغ                                         2 عدد 

تاپبنگ 

  1. سیب بزرگ پوست کنده                     2 عدد
  2. پودر دارچین                                     1/2 ق چ
  3. شکر سفید                                      2 ق س
  4. پرک جو                                           60 گرم
  5. شکر قهوه ای                                    100 گرم
  6. کره به دمای محیط                             115 گرم
  7. آرد                                                  140 گرم

 

 

طرز تهیه:

آرد و شکر قهوه ای را مخلوط کنید کره را که باید از قبل به دمای اتاق رسانده باشید با  بلندر یا غذاساز خوب مخلوط کنید تا نرم و خمیری شوند. سپس داخل یک قالب  چهار گوش یک ورقه  کاغذ روغنی بی اندازید . موادتان را اول با دست و سپس با  ته یک لیوان یا پیمانه صاف در قالب صاف کنید.سپس قالب را به مدت 15 دقیقه داخل فر  175 درجه که از قبل گرم کرده اید بگذارید.

سپس پنیر خامه ای و شکرتان را به مدت 1 دقیقه  با همزن برقی بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس تخمرغها را یکی یکی  به مواد اضافه کنید و هر تخم مرغ را 20 ثانیه بزنید 

بعد این مرحله اسانس وانیل را اضافه کرده و بازهم مخلوط کنید اما این بار فقط در حدی که با هم ترکیب شوند از هم زدن بیش از حد خودداری کنید. چون بیش از حد هم زدن پنیر چیز کیک ممکنه منجر به ایجاد ترک در چیز کیک کند.در این جا کراست (مایه زیرین چیز کیک) شما هم آماده شده از فر بیرون بی اورید 2 الی 3 دقیقه بعد مایه پنیر را روی آن بریزید.سیبهارا نگینی درشت خرد کرده(2 سانتی) و در یک ظرف با پودر دارچین و 2 ق س شکر سفید مخلوط کنید.سپس تمام سیبها را به طور منظم روی سطح مایه پنیر داخل قالب بچینیدCaramel apple cheesecake cookie bars recipe with step by step picturess. Spoon the apple chunks evenly over the cream cheese mixture..سپس  تاپینگ را درست کنید به این ترتیب که آرد ، جو پرک و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کرده و کره را تکه تکه کرده و با مواد بوسیله یک چنگال خوب مخلوط کنید تا کره به خورد آنها رفته و مانند خرده بیسکوییت شودCaramel apple cheesecake cookie bars recipe with step by step pictures. In a smaller bowl, combine the flour (1 cup - 140 grams), oats (1/2 cup - 60 grams), and brown sugar (1/2 cup - 100 grams) for crumb topping. Cube the butter (1/2 cup - 115 grams) and using a pastry blender (or a fork), create a crumbly mixture.. اکنون این تاپینگ را روی مایه پنیر و سیبها ریخته و 30 دقیقه داخل فر که از قبل داغ مانده بریزید.5 دقیقه آخر فر را بر روی دمای 150 درجه بگذارید.بعد از پخت انها را  برش دهید و روی انها را با سس کارامل یا سس شکللات تزیین کنید. دستور سس کارامل را  در مطلب بعدی برایتان مینویسم.                                                                                                                                                             منبع :http://www.foodnetworktv.com/