کیمیا گری با ادویه ها

راز و رمز یک خمیر پیتزای ترد + سنگ پیتزا + گلوتن آرد
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ٢:٢٩ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٢٠ تیر ۱۳٩۱
 

                                           

سلام دوستان .در این قسمت برایتان رمز و راز یک خمیر پیتزای ترد و خوشمزه را می گویم.

                                                                                          


برای  یک خمیر خوب این جزئیات مهم هستند البته ممکنه بسیاری از شما انها را بدانید و انجام دهید .

1- از آب گرم استفاده کنید.نه داغ نه سرد.آب گرم و ولرم( مثل آبی که نوزاد را با آن حمام میکنیم) مخمر موجود زنده ای است که عاشق آب گرم است.با آب داغ انها می میرند و با آب سرد عمل نمی آیند.

2-وقتی در رسپی می گوید از شکر استفاده کنید حتما استفاده کنید چون باعث بهتر عمل آمدن خمیر میشود.از عسل هم میتوانید استفاده کنید من خودم جند بار از عسل استفاده کردم خیلی عالی شد.

3-از آردی استفاده کنید که میزان بیشتری گلوتن دارد.( هنگامی که آرد را با آب مخلوط کنیم  یک پروتئین پیچیده به نام گلوتن ساخته می شود .وجود گلوتن  باعث می شه تا گازها و حبابهای ور آمدن و فراوری شده داخل خمیر بماند و  همین موضوع باعث تردی خمیر میشود.) برای اطلاعات بیشتر درباره گلوتن و اینکه بفهمید آرد شما گلوتن زیادی دارد یا نه به این سایت مراجعه کنید بسیار کامل  توضیح داده است:

http://pouyakam.com/ارزیابی-کیفیت-پروتئین-و-گلوتن-آرد 

4- ورز دادن بسیار مهم است با دست حدود 15 تا18 دقیقه و با ماشین خمیر زنی8تا 10دقیقه ورز دهید.

5-اگر از سنگ مخصوص پختن پیتزا استقاده کنید نتیجه بسیار عالی میشود.اگر سنگ مخصوص ندارید میتوانید خودتان ابتکار به خرج دهید و بسازید به این صورت که یک تا 2 عدد سرامیک مربع را خوب بشورید و آنها را  اول داخل فر بگذارید وبا بالاترین درجه و به مدت 40 تا 50 دقیقه آنها را داغ کنید. سپس پیتزا را روی آن قرار دهید.( یک فر سنگی ایتالیاییچشمک)       البته در صورت دسترسی به سنگ پیتزای آماده نیز باید انرا از همان اول داغ کنید.