کیمیا گری با ادویه ها

نان شاهدانه و تخم آفتاب گردان
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ۳:٥٩ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ٢۸ تیر ۱۳٩۱
 

   این نان خشک خوشمزه را از  (tazin.blogfa) یاد گرفتم.امیدوارم شما هم دوست داشته باشید.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             


                                                                                                           مواد مورد نیاز:                                                                               

1- آرد ذرت                                    120گرم

2- شاهدانه                                   70گرم

3-تخم آفتاب گردان                           40 گرم

4-کنجد                                          40 گرم

5-روغن مایع                                    3 ق س

6-نمک                                             1/2 ق چ

7-آب جوش                                       200 گرم

 

طرز تهیه:

تمام مواد را با هم مخلوط کرده و آب جوش را روی آنها بریزید و خوب هم بزنید.فر را از قبل روی 150 درجه گرم کنید. ته سینی فر را کمی چرب کنید و خمیر را درون سینی پهن کنید تا نازک شود.با چاقو آنرا برش دهید به صورت مربع( من برش ندادم  و بعد خشک شدن به صورت نامرتب شکوندم).اکنون به مدت یک ساعت و نیم داخل فر بگذارید تا پخته و خشک شود.چون  این نان احتیاجی به پف کردن ندارد به آن سر بزنید چون درجه فرها متفاوت است.مراقب باشید نسوزد.(در دستور اصلی به جای شاهدانه از  تخم آ فتاب گردان  کنجد و تخم بذرک استفاده شده) اگر احساس کردید  خمیرتان خیلی شل است مینوانید کمی آرد به آن اضافه کنید.نان بسیار خوشمزه ای  است و با پنیر و کره بسیار عالی است.(من هنگام پهن کردن خمیر برای بار اول، شاهدانه و تخم آفتاب گردان بیشتر ی روی  آن ریختم  شما  نریزید خیلی سفت می شود)