کیمیا گری با ادویه ها

نان سیب زمینی و نخودسبز
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ۱:٠۳ ‎ق.ظ روز جمعه ۳٠ تیر ۱۳٩۱
 

این نان خوشمزه را هم همراه با غذاهای گوشتی میتوانید میل کنید و هم به عنوان یک عصرانه یا اسنک یا پیش غذا با یک سوپ . در درست کردن آن با من همراه شوید.ضمنا من رسپی این نان را خیلی وقت پیش از یک وبلاگ پیدا کردم اما هیج کجا  متاسفانه اسم آن را یادداشت نکردم اگر متعلق به شما دوست عزیز است حتما برایم پیغام دهید.در هر صورت از دوست  عزیز ناشناسم تشکر میکنم. لبخند

                                                                                                                                                                  


 

 

 

 

  من در رسپی کمی تغییر داده ام  چون مواد اضافی داشتم و میخواستم  همه را مصرف کنم  .

 

مواد مورد نیاز:

1- سیب زمینی پخته شده                        250 گرم

2-نخود سبز پخته شده یا کنسروی                  50 گرم(مواد اضافی من)

3-کره سرد تکه تکه شده                          100 گرم

4- آرد                                                   1 1/4 پیمانه(کمی سر خالی)

5-بیکینگ پودر                                         1/2  ق چ

6-نمک                                                  1  ق چ

7-ادویجات به دلخواه (پودر زیره،پاپریکا،کاری،رازیانه یا......) 1 تا 1/12 ق چ

8-سیاه دانه یا کنجد یا زیره درسته  برای روی نان

9-تخم مرغ برای رومال                           1 عدد

10- کمی زعفران دم کرده برای رومال  

 

طرز تهیه:

سیب زمینی را بعد از سرد شدن رنده کنید.کره را که تکه تکه کرده اید با سیب زمینی  خوب مخلوط کنید .نخود سبز ها راهم خوب له کنید و با سیب زمینی و کره خوب به خورد هم بدهید.آرد و نمک و ادویه و BP  را با هم مخلوط کنید و الک کنید سپس  آنها رابه  بقیه مواد  (سیب زمینی و کره )اضافه کنید و کمی ورز دهید تا مخلوط شود(ورز زیادی نمی خواهد)پس بگذارید خوب سرد شود.سپس کمی آرد روی سطح بپاشید و خمیر را به قطر نیم سانت پهن کنید.آنرا قالب بزنید ( به شکل مربع مستطیل دایره...) .یک سینی فر را کمی چرب کنید و نان ها را با کاردک آهسته برداشته و داخل سینی بگذارید.زرده را با زعفران مخلوط کرده و روی نانها بمالید و روی آن کنجد ویا... بریزید.و سینی را در فر 175 درجه که از قبل گرم کرده اید به مدت 20 تا 30 دقیقه بگذارید. رو و زیر آن باید طلایی شود. در دستور اصلی نخود سبز ندارد.در صورتیکه نخود سبز استفاده نکردید آرد را  1 پیمانه کنید. و شاید کمی بیشتر.