کیمیا گری با ادویه ها

چگونه داغی مناسب یک روغن را بفهمیم؟
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ۱٠:۱٢ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱ امرداد ۱۳٩۱
 

 

داغی روغن را میتوانید یا با درجه مخصوص بسنجید که باید بین 180 تا 190 درجه باشد ویا می توانید  انتهای یک قاشق چوبی را درون روغن فرو کنید اگر دور آن حباب تشکیل شد و  از پایین حباب به طرف  بالا آمد یعنی رو غن داغ شده است و هر چه حباب بیشتری باشد یعنی داغ تر است. یا میتوانید یک دانه ذرت را درون روغن بیاندازید اگر پس از چند ثانیه بشکفد یعنی روغن داغ است. اگر 1 یا 2 قطره اب هم بریزید اگر جیلز آن در امد یعنی روعن داغ است. فقط در این روش مراقب باشید تنها 1 تا 2 قطره نه بیشتر. اما روش فرو کردن قاشق چوبی از همه امن تر است.( فقط و فقط قاشق چوبی  مبادا با قاشق پلاستیکی این کار را انجام دهید)

با یک تکه نان هم میتوانید بفهمید اگر نان  بلافاصله و فوری قهوه ای شد یعنی روغ خیلی و بیش از حد داغه کمی حرارت را کم کنید.اگرپس از 30 تا 35 ثانیه قهوه ای شد روغن داغ است و میتوانید استفاده کنید.