کیمیا گری با ادویه ها

اونیون باجی onion bhaji
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ٤:۱۸ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢٠ مهر ۱۳٩۱
 

 

 اونیون باجی یکی از بیشمار پیش غذاهای هندی است. اگر آرد لپه که از اجزای اصلی ان است داشته باشید بسیار اسان اماده شده و بسیار خوشمزه است.

 

 

 

 

 


مواد مورد نیاز:

1- پیاز بزرگ                                  2 عدد

2- آرد لپه یا آرد نخود                        200 گرم

3-آرد برنج                                    2 ق س

4- بیکینگ پودر                              1 ق چ

5- زرد چوبه                                   1 ق چ

6-پودر تخم گشنیز                          1/2 ق چ

7-پودر فلفل قرمز                            1/2 ق چ

8-پودر زیره سیاه                             1/2 ق چ

9- پودر زیره سبز                              1/2 ق چ

10-برگ گشنیز خرد شده                   1/4 پیمانه

11-آب                                             100 میلی 

12- نمک به اندازه دلخواه

13- روعن فراوان برای سرخ کردن

 

طرز تهیــــــــــــــــــه:

اگر آرد لپه آماده نداشتید  خودتان لپه را در آسیاب پودر کنید فقط دقت کنید که کاملا باید نرم شود مانند آرد نخودچی .( البته با آرد نخود چی هم خوب می شود اما آرد لپه به نظر پف بیشتر و مزه بهتری دارد .اگر در خارج از ایران هستید از فروشگاه های هندی میتوانید  gram flour   را از آنها بخواهید)  

آرد لپه را با بیکینگ پودر، آرد برنج و کلیه  ادویه ها و نمک مخلوط کنید و آب را کم کم به آن اضافه کنید تا یک خمیر شلی بدست بی آید اکنون برگهای گشنیز را به آن اضافه کنید .پیاز را از وسط نصف کرده و آن را حلقه حلقه های کمی کمتر از نیم سانت برش دهید و حلقه ها را از هم جدا کنیدو به مایه اضافه کنیدو هم بزنید (یعنی پیازها باید از نظرشکل ظاهری مانند  پیاز داغ بزرگ برش خورده باشند)

مایه شما نباید خیلی سفت شود باید مانند یک ماست تقریبا شل باشد..روغن (تقریبا زیاد باشد)را داغ کنید و باجی ها را با قاشق درون روغن داغ شده بریزید. .(.داغی روغن را هم با نان بسنجید یعنی اگر تکه ای نان انداختید و سریع قهوه ای شد بدانید روغن خیلی داغه و ممکنه غذای شما  بسوزه بدون اینکه پخته شود. اگرنان . در مدت 30 ثانیه سرخ شود در این صورت روغن مناسب سرخ کردن است.) بعد از طلایی شدن آنها را در بی اورید و بر روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن آن گرفته شود. سپس آن را با یک سس تند میل کنید.

 

 

سس  ان را در پست بعدی ببینید.لبخند