کیمیا گری با ادویه ها

سس مخصوص برای اونیون باجی و پیش غذاهای دیگر خمیری
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ٤:٢٩ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢٠ مهر ۱۳٩۱
 

این سس را می توانید با غذاهای خمیری و سرخ شده مانند پیراشکی .مرغ سوخاری و .. سرو کنید


 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          مواد مورد نیــــــــاز:

 1- گوجه فرنگی                                     2 عدد درشت

2-سیر                                                 3 حبه

3-زنجبیل خرد شده                                 3 سانت

4-چیلی قرمز یا  فلفل قرمز                       2 تا 3 عدد

5-گشنیز خرد شده                                 2 تا 3 ق س

6-روغن زیتون یا مایع                              2 تا 3 ق س

7- نمک و فلفل سیاه اسیاب شده            به مقدار لازم

طرز تهـــــــــــیــــــــــــه:

پوست گوجه را بوسیله شوک حرارتی بکنید و آن را  4 قسمت کنید. سیر را  خرد کنید.فلفل را  از وسط باز کنید و تخمهای انرا جدا کنید ( مراقب باشید که بلافاصله دستهایتان را بشورید ) و فلفل ها را هم خرد کنید.سپس روغن را داخل ماهیتابه ریخته و گوجه،فلفل،سیرخرد شده و زنجبیل خرد شده را تفت بدهید تاحدی که همه مواد با هم ترکیب بشوند وسیر تغییر رنگ بدهد. از روی حرارت بردارید و بوسیله غذا ساز ان را پوره کنید. در انتها  آن را با گشنیز ریز خرد شده مخلوط کنید. نمک و فلفل انرا اندازه کنید.( در صورت تمایل می توانید 2 ق س روغن زیتون در انتها به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید روغن زیتون اضافی آنرا خوشمزه میکند)