کیمیا گری با ادویه ها

پاستا پنه با قارچ و جعفری
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ۱٢:٢٧ ‎ق.ظ روز شنبه ٧ امرداد ۱۳٩۱
 

اگر از دوستداران انواع پاستا, این غذای لذیذ ایتالیایی هستید همراه من  باشید :


مواد مورد نیاز:

1-پاستا فرمی  پنه                                       1 بسته

2- پیاز  نگینی خرد شده                                1 عدد متوسط

3-سیر ریز خرد شده                                      2 حبه

4-قارچ اسلایس شده                                     500 گرم

5-آب سبزیجات یا آب مرغ                                  1 پیمانه 

6- پنیر گودا یا بلو چیز  رنده شده                        250 گرم

7-جعفری خرد شده                                           1/2  پیمانه یا بیشتر (بنابر ذائقه)

8- روغن زیتون

9- نمک وفلفل سیاه اسیاب شده به مقدار دلخواه

10- پودر پنیر پارمزان  به مقدار دلخواه در صورت تمایل

 

طرز تهیه: 

پاستا را با آب جوش و نمک و کمی روغن بجوشانید و بر طبق دستور مندرج بر روی بسته آن را ابکش کنید .در فاصله پخت پاستا پیاز و قارچ را در روغن زیتون با حرارت تقریبا تند سرخ کنید تا طلایی شوند.سیر را به آن اضافه کرده و بلا فاصله حرارت را کم کنید تا سیر نسوزد حدود 5 دقیقه دیگر تفت دهید.در این زمان آب مرغ یا سبزیجات را درون قارچها بریزید و بگذارید بجوشد تا غلیظ شود نصف پنیر و نصف جعفری را به آن اضافه کنید و هم بزنید پاستا را هم داخل آن بریزید, نمک و فلفل آن را اندازه کنید و خوب مخلوط کنید .4 بشقاب مناسب برای فر را آماده کنید پاستا را در این 4 بشقاب ریخته و روی آن را با باقی پنیر و جعفری بپوشانیدو داخل فر 175 درجه که از قبل گرم کرده گذاشته تا روی آن طلایی شود شاید حدود 5 تا 8 دقیقه( بسته به حرارت فر شما).زمان بخواهد. پاستا را بیرون آورده روی آن کمی روغن زیتون و پنیر پارمزان(در صورت تمایل) ریخته و سرو کنید.(پنیر پارمزان در ایتالیا از پاستا جدا نیست یعنی چه در رستوران چه در خانه ها پاستا با پنیر پارمزان سرو می شود چه به صورت پودر و چه به صورت رنده شده و تازه که خوشمزه تر میباشد)