کیمیا گری با ادویه ها

مرغ سوخاری شماره 1
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ۳:٠٦ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱٠ امرداد ۱۳٩۱
 

روش دیگر برای سوخاری کردن مرغ


مواد مورد نیاز:

1- مرغ با پوست                                    6 الی 8 قطعه ران و سینه

2-آرد سفید                                             1 پیمانه

3-شیر خشک  نیدو                                   1/4 پیمانه

4-تخم مرغ                                               2 عدد 

5-پودر سوخاری (ترجیحا اسپایسی  یا پودر سوخاری اوریجینال KFC ) به مقدار لازم

6-روغن به میزان لازم که روی مواد کاملا گرفته شود و مرغ درون روغن غوطه ور شود.

7- ماست                                             2 پیمانه

8- پودر سیر                                          1 ق چ

9- نمک وفلفل  به میزان لازم

توجه کنید که حتما باید از پودر سوخاری استفاده کنید نه آرد سوخاری چون آرد سوخاری بدون ادویه است.مگر انکه بخواهید خودتان پودر سوخاری درست کنید. در این صورت به آرد سوخاری باید ادویه های مخصوص  مانند فلفل قرمز ،فلفل سیاه،نمک پاپریکا،پودر خردل،پودر سیر و......... بزنید.

طرز تهیه:

. ابتدا پودر سیر و نمک و فلفل را در ماست ریخته و مرغهارا به مدت 2 الی 3 ساعت درون آن بگذارید این کار به ترد شدن مرغ کمک میکند.آرد سفید را با شیر خشک مخلوط کنید.تخم مرغ را بزنید  .مرغها را در بی آورید کمی ماستهای روی آن را بگیرید سپس  ابتدا داخل آرد بزنید سپس درون تخم مرغ بزنید سپس درون  پودر سوخاری بغلطانید و  در روغن داغ سرخ کنید.