کیمیا گری با ادویه ها

garlic bread نان سیر با پنیر شماره 1
نویسنده : مژگان سلماسی .Mojgan Salmassi - ساعت ٧:٢٢ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱٠ امرداد ۱۳٩۱
 

 

نان سیر یا Garclic Bread   از نانهای محبوب  است که  معمولا در کنار پیتزا ، اسپاگتی یا مرغ سوخاری و یا به تنهایی سرو میشود و بسیار خوش مزه است. 


مواد مورد نیاز:

1-کره                               100 تا 120 گرم

2-سیر یا پودر سیر              2 حبه درشت رنده شده ریز یا 1 تا 1 1/2 ق چ پودر  آن ( مقدار متفاوت به خاطر ذائقه متفاوت است)

3-جعفری بسیار ریز شده     1 ق س

4- نان باگت                       1 عدد بزرگ ( حدود 450  گرم)

5- نمک( در صورتیکه کره شما بی نمک است) به اندازه دلخواه

6- پنیر رنده شده                 3/4 پیمانه یا در صورت تمایل بیشتر

7-روغن زیتون                     3 تا 4 ق س

 

 طرز تهیه :

 

درجه فر را بر روی 180 درجه روشن کنید.کره و پودر سیر یا سیر تازه و نمک را با هم مخلوط کنیدو بگذارید کمی نرم و ذوب شود تا برای مالیدن روی نان آماده شود. نانهای خود را از وسط و به طول برش دهید.از کره و سیر روی آن کامل بمالید.داخل فویل ببندید و بگذارید در طبقه وسط فر داغ شده به مدت 14 دقیقه.سپس بیرون بی آورید فویل را باز کنید و پنیرها را روی آن پخش کنید روغن زیتون را هم روی آن بریزید و بگذارید قسمت بالای فر   تا با  برویل(broiling) روی آن برشته شود. ( همان گریل منظور است و در آمریکا و کانادا گریل به حرارت مستقیمی گفته میشود که از پایین باشد و برویل حرارتی است که از بالا به غذا میخورد اما در ایران به حرارت از بالا هم گریل گفته میشود)  . شاید حدود  2 تا 3  دقیقه یا کمی بیشتر طول بکشد.  نان را بیرون بی آورید و برش دهید.

این نان را با همان فویل میتوانید در فریزر نگه دارید.هر زمان که خواستید .از قبل از فریزر در بی آورید و یخ زدایی کنید و در فر بپزید.

اگر به جعفری  تمایلی ندارید میتوانید آن را حذف کنید  و  به جای آن میتوانید از ارگانو استفاده کنید و یا کلا سبزی را حذف کنید.