شیرینی سویدی SWEDISH COOKIES

مواد تهیه:

1-کره                                   1/2 پیمانه (115 گرم)

2-پودر قند                              1/4 پیمانه

3-آرد                                     1 پیمانه

4- پودر هل نرم                       1/2 ق چ (مرباخوری)

5-جوش شیرین                       1/8 ق چ

 

طرز تهیه:

 

 

فر را روی حرارت 150 درجه روشن کنید .کره و پودر قند را خوب بزنید تا کاملا نرم و لطیف شود(.تقریبا 10 دقیقه بزنید رمز ترد شدن این شیرینی در هم زدن آن است )

سپس هل و جوش شیرین و آرد را اضافه کرده تا خمیر یکدست شود( این خمیر کمی چسبنده است با اضافه کردن آرد، شیرینی سفت می شود بنابراین بگذارید کمی چسبنده باشد تا شیرینی تردی داشته باشید و از اضافه کردن آرد خودداری کنید)

کف سینی فر خود را کمی آرد بپاشید و از خمیر به اندازه یک فندق درشت بردارید و در دست گرد کرده و در سینی فر به فاصله 2 سانتیمتر بچینید.به مدت 10 تا 12 دقیقه داخل فر بگذارید.سپس از فر بیرون اورده و پس از خنک شدن داخل ظرف بگذارید. میتوانید برای تزیین روی آن پودر شکر( خاکه قند) بپاشید. ویا در آن بغلتانید. نوش جان 

 

این شیرینی بسیار ترد و لطیف است و در دهان آب میشودخوشمزهو برای پذیرایی عید مناسب است.                                                                                                                                                                                                  

/ 0 نظر / 184 بازدید