کیک هویج آمریکایی

مواد مورد نیاز:

 

1- آرد                                175 گرم

2-تخم مرغ                           3 عدد

3-هویج رنده شده                 225 گرم حدود 1 1/2 پیمانه

4-روغن مایع                       250 میلی لیتر یا  1پیمانه

5-شکر                               175  گرم

6-دارچین                            1 1/2 ق چ

7-جوش شیرین                     1 1/2 ق چ

8-بیکینگ پودر                       1 1/2 ق چ

9- گردو خردشده                    115 گرم

10-جوز هندی رنده شده           1/2 عدد

11-پودر زنجفیل                        1/4 ق چ

12- وانیل                              1/2 ق چ یا 1 ق چ اکستراکت وانیل

13-خامه ترش یا ماست خامه ای  2 ق س

14-نمک                                1/4 ق چ

 

برای رویه کیک:

1- پنیر  خامه ای               175 گرم یا 1 پیمانه

2-کره  نرم شده                  25 گرم

3- پودر قند                        225 گرم

4- کمی رنده پوست لیمو یا وانیل در  صورت تمایل

 

طرز تهیه:

ابتدا فر را روی دمای 180 سانتیگراد یا 350 فارنهایت روشن کنید.یک قالب

20 سانتی را خوب چرب کنید.ته آن کاعذ روغنی بی اندازید دوباره انرا چرب

کنید.

 شکر و روغن مایع که بهتر است ذرت یا کنولا باشد را در کاسه ای بریزید

وخوب مخلوط کنید  تخم مرغ را  ابتدا در طرف دیگری کمی بزنید و سپس

به مایه اضافه کرده کمی با همزن بزنید تا مخلوط شود.سپس آرد

,بیکینگ پودر,جوش شیرین , نمک ,پودر زنجفیل و پودر دارچین را با هم

مخلوط کرده و الک کنید سپس با گردوی خرد شده مخلوط کرده  و داخل

مایه بریزید اکنون هویج رنده شده و خامه ترش را افزوده و مواد را باهم

مخلوط کنید تا مایه یکدستی به دست بی اید.انرا در قالب ریخته و به مدت

50 الی 60 دقیقه داخل فر در طبقه وسط قرار دهید  با یک خلال دندان

کیک را امتحان کنید اگر پخته بود انرا از فر خارج کرده.و

اچازه دهید خنک شود سپس رویه پنیری را درست کنید و روی آن بکشیدو

میتوانید وسط کیک هم از این رویه بزنید.

طرز تهیه رویه کیک :همه مواد را با هم مخلوط کنید و با دور تند همزن بزنید

تا مانند کرم شود

 

نکته:مایه این کیک را زیاد نزتید. برای تزیین معمولا یا از مارسیپانی که به

شکل هویج درست شده استفاده میکتتد و یا  از گردو برای تزیین استفاده

میکنند.سعی کنیدتمام ادویه های گفته شده را  در دستور به کار

ببرید.عطر و طعم فوق العاده ای به کیک میدهد.این یک بار را از کیمیاگر

ادویه ها قبول کنید.چشمک

/ 7 نظر / 83 بازدید
زینب

سلام خیلی وبلاگت خوشمزه ست واقعا باید بهت تبریک گفت. یه سئوال دارم اگه کف قالب کاغذ روغنی نذاریم کیک خراب میشه؟

رز

حتما باید امتحان کنم ؛ یه خرده سرم شلوغه ؛ اما در اولین فرصت میدرستم ؛ مرسیییی مژگان جونم

لاله

به به دستت درد نکنه مژگان جووون منم یه چند وقتی است دلم می خواد کیک هویج درست کنم ولی هنوز فرصت نکرده ام. باهات موافقم کیک هویج یکی از خوشمزه ترین کیک هاست این کیکم معلومه خیلی خوشمزه است دستت درد نکنه عزیزم ***

طاهره

سلام مژگان جان خوبی؟ عجب کیک خواستنی پختی عزیزم فقط کاش عکس برش خورده ش رو هم میگذاشتی [گل]

ستایش

چه جالب.....ایشالا حتما درست میکنم

هانی شف

حتما این مدل رو هم امتحان می کنم ...کرم پنیری هم که عاشقشم

شيرين كشوري

روز بخير خانم سلماسي اميدوارم كه شاد و خوب باشيد. با سايت شما به تازگي آشنا شدم. اينقدر پر احساس و گرم در مورد نحوه تهيه غذاها و ... صحبت كرديد كه آدم تو روزها و لحظات كمي ابري ترجيح ميده يك سري به سايتتون بزنه و انرژي + بگيره. در صورتيكه سايت شيريني سوئيتي رو تا به حال مشاهده نكرديد بد نيست يك سري به اين سايت بزنيد. روز خوش http://www.sweetycafe.com