خورش کاری مرغ با شیر نارگیل

 این غذا یک سری مقدمات دارد که برایتان مینویسم.اول اینکه باید شیر نارگیل داشته باشید. که 1 تازه انرا تهیه کنید و 2 مانند من پودر شیر خشک نارگیل را داشته باشید که با اب سرد سریع تبدیل به شیر نارگیل میشود و3 با پودر نارگیل خشک درست کنید .چه جوری؟خب به این صورت:1 پیمانه پودر نارگیل را با 1پیمانه اب جوش مخلوط کنید بعد از 30 دقیقه ان ر در میکسر بریزیدو خوب مخلوط کنید. سپس یک تنظیف را روی یک صافی بگذارید و صافی را هم بر روی یک کاسه بگذارید مایه را در تنظیف بریزید و وخوب فشار هید تا شیره نارگیل خارج شود.بنا بر این که بخواهید شیرتان غلیظ یا رقیق باشد میتوانید مقدار پودر نارگیل و اب جوش را کم و زیاد کنید.

 

 

این پودر شیر خشک نارگیل است

 

 

 

 

 

در اینجا پودر شیر خشک نارگیل با اب سرد مخلوط شده است.

 

مواد لازم:

1- مرغ با استخوان             800 گرم

2-پیاز بزرگ                     1 عدد
3-زنجبیل                      1 1/2 سانتیمتر
4-سیر                          2 تا 3 حبه
5-رب گوجه فرنگی            2 ق س
6-ادویه کاری                   1 ق س
7-ماست                     1 1/2 پیمانه
8-شیر نارگیل                3/4 پیمانه تا 1 پیمانه 
9-شنبلیله خشک           1/2 ق چ
10قارچ                          150 گرم
11-پیاز داغ                     1 ق س
12-نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
13-روغن و کره به میزان لازم.(در غذاهای هندی معمولا مقدار روغن کم بیشتر از غذاهای کشورهای دیگر است)

 

طرز تهیه:


مرغ ها را بهتر است مانند جوجه کبابی با استخوان خرد کنید(من در اینجا این کار را نکردم)سپس مرغهای خرد شده را با ماست ،نمک و فلفل قرمز مخلوط کنید و بگذارید 2 ساعت بماند تا مرغها مزه دار شوند. پیاز را نگینی خرد کرده و در قابلمه مناسب روغن و کره را ریخته و پیاز را در ان بریزید و تفت دهید تا طلایی شود سپس سیر را پوره کنید و زنجفیل را رنده کنید(از قبل این کار را بکنید)و در پیاز ریخته و تفت دهید همیشه مراقب باشید سیر نسوزه.سپس رب و ادویه کاری را با 2 قاشق اب مخلوط کرده و درون قابلمه بریزید و کمی تفت دهید مرغ را همراه با ماست ها درون قابلمه ریخته و کمی تفت دهید سپس شنبلیله و اب (به مقداری که تقریبا روی مرغها را بگیرد) داخل مرغ بریزید و بگذارید بپزد در اواخر پخت قارچها را برش دهید و با مقدار بسیار کم روغن سرخ کنید و داخل خورش بریزید.در پایان شیر نارگیل و پیاز داغ را هم اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا جا بیافتد.در هنگام سرو روی انرا با گشنیز خرد شده تزیین کنید (که من نداشتم ) این غذا تند است شما میتوانید فلفل انرا بنا بر ذائقه خودتان مصرف کنید.
 


 

 

/ 7 نظر / 807 بازدید
لاله

سلام مژگان جان خسته نباشی جالب است هندی ها خیلی بیش از ما توی غذاهاشون از ماست استفاده می کنن که طبعا طعم غذا رو خیلی خوشمزه می کنه...ولی یه سوال مژگان جون طعم نارگیل توی این خوراک کاملا مشهود است؟ آخه من خیلی با طعم نارگیل توی غذا میونه ندارم مرسی عزیزم

ارزو یکی از اعضای دهکده جهانی نت

سلام خوبی عزیزم اون چند روز پیش همینطوری تو خونه بیکار نشسته بودم هی با خودم فکر کردم چی درست کنم و .... که یکدفعه یاد دیپ زیتونت افتادم و بلند شدم و درستیدمش[زبان] خیلی خوب شد هم شوشو و هم خودم خوشمون اومد ایشالله در اولین فرصت عکسشو میذارم تو وب [قلب] راستی آپم[قلب]

قنادباشی

سلام وب خوشمزه ای دارید راستش ادویه های ایرانی مثل ادویه های هندی نیستن البته تو اونا هم خوب و بد داره ولی بازم بدش بهتره از ایرانیها مثلا خود زردچوبه تو ایران زردچوبه ها ناخالصی فراوونی دارن اما زردچوبه اصل هندی واقعا یه چیز دیگس به هر حال با کمترین ها هم باید ساخت مهم اینه که با امکانات کم بتونیم چیز خوشمزه ای درست کنیم ممنون از بابت آموزشها

قنادباشی

ممنون که بهم سر زدین من سایت شما رو به پیوند های سایتم اضافه کردم که انشالله آدرستون همیشه برام حفظ شه راجع به زردچوبه که اصل مطلب رو شما گفتید

ستایش

سلام مژگان جونم.میگم خانومی من از کجا میتونم ادویه خالص هندی گیر بیارم؟اخه منم میخوااااام خووووو.راستی من هرچی زنگ زدم شرکتهای سوسیس و کالباس حاضر نشدن بهم سلفون مخصوص بدن[ناراحت]

فرنیا

مرسی