خورش تره ( کردســـــــتان)

 

 

مواد مورد نیاز:

1-لوبیا سفید                                                  300 تا 350 گرم

2-گوشت گوسفند                                            800 گرم پاک کرده و خرد شده

3-پیاز داغ                                                       4 ق س

4-ادویه خورشتی                                             1 ق چ

5-زرد چوبه                                                      1/2 ق چ

6-تره                                                                  1 کیلو

 7-گرد لیمو عمانی                                           1  ق س

8-آب لیمو ترش                                                2 ق س ( بنا بر ذائقه)

9- سیب زمینی                                                4 عدد متوسط

10- گوجه فرنگی                                              3 تا 4 عدد  متوسط

 

طرز تهیه:

لوبیا سفید را بعد از شستن به مدت 10 تا 12 ساعت خیس کنید ( یا از شب قبل ) گوشت و پیاز داغ را با حدود 1/4 پیمانه سرخ کنید(روغن زیادیه؟؟در رسپی اینطوری بود شما می توانید کمتر کنید) ادویه و زرد چوبه را اضافه کنید و خوب تفت دهید. سپس لوبیا خیس شده را در آبکش ریخته و روی آن آب سرد بگیرید و لوبیا را داخل گوشت ریخته و حدود 3 تا 4 پیمانه آب روی آ ن بریزید و بگذارید تا خورش بجوشد تا بپزد.

تره را بعد از پاک کردن و شستن , خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید بعد از پخت لوبیا و گوشت  درون خورش ریخته گرد لیمو و نمک را هم اضافه کرده بگذارید با حرارت ملابم خورش جا بی افتد و به روغن بیفتد و کم آب شود. آخر سر آب لیمو را اضافه کنید و پس از یکی دو جوش خورش را خاموش کنید.

در فاصله پخت خورش سیب زمینی ها را مانند  خورش قیمه خلال کنید و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید( تا سیب زمینی خودش را نگرفته هم نزنیدش له می شود)

گوجه ها را هم از وسط نصف کنید و اطرافش را در روغن سرخ کنید. خورش که آماده شد آن را در ظرف ریخته و اطراف آن را با سیب زمینی و گوجه تزیین کنید. ( طبق رسپی خورش باید کم آب باشد اما من به خاطر عجله زودتر غذا را سرو کردم کمی آب دار است ضمن اینکه جناب همسر خورش آب دار دوست دارند نه به روغن افتاده چون می گویند  پس ته دیگ را با چی بخورم؟!!!!!!!!!) این غذا را درست کنید مطمئنم دوست خواهید داشت.من که به لیست غذا هام اضافه شد. لبخند                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

/ 4 نظر / 70 بازدید
رز

سلام مژگان جون ؛ همیشه از دستوراتتون لذت میبرم ، این غذا رو هم به زودی میخوام درست کنم ؛ حالا به نظر شما ، اگر با سینه مرغ درست کنم مشکلی پیش میاد ؟؟ بعد هم من لینک وبلاگتون رو میذارم تو لینک دوستانم :)

رز

مژگان عزیزم ؛ ممنون از شما ؛ فقط من در مورد خورش تره پرسیدم ، البته خوب میدونم اصلش با گوشته ، حالا شاید با همون گوشت درست کنم که به دستور خانوم کردبچه هم وفادار مونده باشم :))

هانی شف

امیدوارم این کامنتم بیاد برات مژگان جون... خورش خوشمزه ای باید باشه..درستش می کنم..دستورات خانم کردبچه خیلی خوب و کامله..با پخت شما هم که عالی

زاغی

بسیار زیبا لذت بخش بود.ممنون www.asiavacuumpumps.com