ماهی سوخاری با ماهی نایل پرچ یا تیلاپیا

اول همه ماهی نایل پرچ و یا تیلاپیا که در فروشگاههای زنجیره ای موجود است و کاملا بدون تیغ است و برای بچه ها خیلی مناسبه با کمی سرکه لیموترش نمک فلفل سیر له شده(در صورت تمایل اما خیلی خوش طعم میکند یک بار امتحان کنید.)و زعفران مزه دار کنید.

 

مواد سوخاری را آماده کنید.من در این مواقع کلی بشقاب یک بار مصرف دارم که برای ریخت وپاش کمتر هنگام سوخاری کردن از انها استفاده میکنم و فوری هم می اندازم دور و دیگه از بشقاب کثیف و روی هم سوار شده خبری نیست.چشمک

 

این هم آن پودر سوخاری که گفتم مانند مدل تایلندی آن (پانکو) درست کرده هم ساده و هم اسپایسی اما من ساده ان را میخرم و خودم اسپایسی میکنم چون رنگ اماده ان قرمز است و من دوست ندارم.

 

حالا مراحل را برایتان میگذارم فکر نمی کنم احتیاج به توضیح باشه.

ابتدا ارد را با نمک و فلفل و ادویه دلخواه مخلوط کنید.2 عدد تخم مرغ را بزنیدو کمی نمک و فلفل هم به ان اضافه کنید و میتوانید کمی هم زعفران بریزید

 

 

همه تکه ها که اماده شدند انها را با روغن داغ  شده (ابتدا داغ کنید و ماهی را که در ان گذاشتید حرارت را ملایمتر کنید)سرخ کنید تا طلایی شوند

 

پس از سرخ شدن بر روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن ان گرفته شود.

/ 7 نظر / 216 بازدید
negin

باید خوشمزه باشه.... خیلی خوشرنگ شده...

عارفه

من عاشقشممم . دستت درد نکنه مژگان جون .

طاهره

عالیییییییییییییی و خوشمزه

لاله

سلام مژگان جون بالاخره این کد امنیتی ات برای من باز شد. الان چند روزه هر چی میام کدت برام باز نمی شه و دکمه ارسال برام بسته است میگم مژگان جون خیلی برام جالبه می بینم اونجا هم تیلاپیا پیدا می شه اخه نمی دونم اصالتا کجایی است ولی از ماهی هایی است که تو دریاچه ها و رودخونه های غنا زیاد صید می شه و همیشه تازه ش بفروش می ره. این مدل ماهی که شما درست کردی که خیلی عالیه یه مدلم اینجا مخصوص تلاپیاس که در واقع کبابش می کنن و طعم فوق العاده ای داره. اصن تلاپیا ماهی خوشمزه ای است. دستت درد نکنه ... راستی یه سوال گفتی بد می تونی بیای تو وبلاگم این مشگل و برای وبلاگ من داری یا کلا همه وبلاگای فیلتر شده؟ خیلی حرف زدم :))))))

ستایش

اووووم به به ماهیییییییی.مژگان جون دهنم اب افتاد اخه

هانی شف

من آخرش این ماهی رو نخوردم..باید یه سری تهران اومدم بگیرم راستی من قبلا هم اینجا نظر گذاشته بودم..انگا رنیومد

دوست

عزیزم خیلی ممنون از دستور پخت عالی شما، فقط یه نکته کوچولو ظرف یه بار مصرف برای محیط زیستمون مضره، سعی کن استفاده نکنی و زحمت شستن طرف ها رو بکشی، میدونی که یه زمین بیشتر برای زندگی نداریم که باید برای بچه هامون هم همینجوری قشنگ بمونه