شیرینی شکری

مواد لازم :

1-روغن قنادی                      160 گرم 
2-شکر                                70 گرم
3-شربت بار                          1 ق س
4-تخم مرغ                           1 عدد
5-وانیل .                               1/2 ق چ
6-آرد                                    300 گرم                                      

سفیده تخم مرغ برای رومال نیز اماده کنید. 

 

طرز تهیه:

ابتدا فر را بر روی 175 (فرهای گازی) و 160 (فرهای برقی) روشن کنید تا گرم شود.

1- روغن را با شکربزنید تا نرم شود. (حدودا 4-3 دقیقه با دور متوسط)
2- بعد شربت و تخم مرغ و وانیل اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. (یک دقیقه)
3- در انتها آرد را اضافه کنید و با لیسک یا قاشق هم بزنید.
4- خمیررا در حدی که یکدست بشه ورز بدهید.
5- بعد خمیر در کیسه گذاشته و یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
6- خمیر رو که از کیسه درآوردید به یه کاسه منتقل کنید و یه کمی آب یخ به آن اضافه کنید تا حالت چسبندگی بگیرد. (2-3 قاشق کافیه)
7- خمیر رو بین 2 تا نایلون به قطر 0.5 سانت باز کنید و به صورت مستطیل برش بزنید و به سینی فر منتقل کنید.
8- روی شیرینی ها رو سفیده تخم مرغ مالیده و شکر دانه درشت بپاشید.
9- شیرینی ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر گرم شده بگذارید .بایدزیر انها کمی طلایی شوند.

 

نکات:شربت بار برای رنگ بهتر استفاده میشه ودرست کردن ان بسیار ساده  است. 500 گرم شکر را با 250 گرم اب مخلوط کنید تا شکر در اب تقریبا حل شود سپس انرا روی حرارت بگذارید تا قوام بیاد کمی هم جوهر لیمو در کمی اب حل کنید و درون ان بریزید تا از شکرک زدن جلوگیری شود. این مقدار را میتوانید درست کنید و برای مصارف بعدی در یخچال نگه دارید.قوام انرا هم میتوانید در بین 2 انگشت امتحان کنید .شربت وقتی قوام امده که وقتی بین 2 انگشت میگیرید و میکشید نخهای نازکی دیده میشود.

روغن قنادی یا روغن صاف روغنی است که بافت یکدستی داره  و برای اکثر شیرینی های خشک از این روغن استفاده میشه و میتوانید از لوازم قنادی انرا تهیه کنید و یا روغن جامد را بگذارید اب بشه بعد بگذارید مجددا در یخچال تا ببنده  در این صورت روغن قنادی خانگی درست کرده اید.

شما می توانید این شیرینی را هر طور که دوست دارید هم قالب بزنید.

برای رنگ زیباتر ان میتوانید 50 گرم از ارد کم کرده و به جای ان پودر کاستارد بزنید.

میتوانید مقدار کمی هم به ان جوش شیرین بزنید مثلا حدود 1/4 ق ج

میتوانید برای عید روی انرا شکرهای رنگی بریزید و از قالبهای کوچکتر و زیبا استفاده کنید.

 

در اواسط کار برش زدن ممکنه خمیر نرم شود و جا به جایی ان سخت شود پس با دقت  انرا جا به جا کنید تا نشکند و یا به کمک یک تیغه پهن انرا بردارید. 


 

با تشکر از شادی جان در سایت روز منو 

/ 6 نظر / 50 بازدید
طاهره

عالیههههههههه فقط من دوتا چیزشو نمیدونم روغن قنادی همون روغن جامد هستش؟ شربت بار چیه ما نداریم ؟

قنادباشی

سلام مژگان جون ! خوشحالم که حالتون انقدری بهتر شده که می تونید پست جدید بگذارین انشالله که بهتره بهترم بشین روز به روز به امید خدا. خیلی هم خوش برگشتین با این شیرینی خیلی خوش بر و رو من خودم تا خالا از روغن قنادی استفاده نکردم ایا خوبه؟ به نظر شما روغن قنادی خوشمزه تر میکنه یا کره؟

افسانه

سلام عزیزم به به ... چه خوشمزه به نظر می رسه . من انقدر دیر به دیر آپ می کنم که دیگه روم نمی شه بیام بهتون سر بزنم ... شرمنده م ... منو ببخشید. از کامنت قبلی اینطور بر می اومد که حالتون خوب نبوده ؟!!! انشاالله که سلامتی کامل بدست آورده باشید ... سال نو نزدیکه و خانوما باااااید حالشون خوب باشه تا بتونن زندگی رو بتکونن[نیشخند][چشمک] موفق باشی عزیزم

سمیرا

سلام وبلاگ خوشمزه ای دارید به وبلاگ منم سر بزنید خوشحال میشم

طاهره

سلام مژگان جون خوبی عزیزم؟ اومدم بگم آپم :)

مهسا

سلام من اهل سلماسم شماهم واقعاسلماسی هستید