بابا غنوش( پیش غذای عربی )

مواد لازم:

1- بادمجان            700 تا 800 گرم حدودا

2-ارده                  1/4 پیمانه

3-سیر                   2 تا 3 حبه به دلخواه

4-اب 1 عدد لیموترش

5-تمک و فلفل به میزان لازم

6-روغن زیتون

 

طرز تهیه:

بادمجانها را بعد شستن خوب بر روی گاز یا ذغال  یا درون فرکباب کنید( قبل کباب کردن روی ان را با چاقو 2 تا 3 برش بدهید)بعد ار پختن پوست انها را بگیرید و خوب له کنید(من کمی از پوست را له کردم تا حسابی مزه دودی ان در غذا باشد).سیرها راهم پوست کنده و خوب له کنید.اب لیموترش و ارده را به بادمجانها اضافه کنید و سیر را هم دورن ان بریزید خوب مخلوط کنید.نمک و فلفل انرا اندازه کنید .(تمام این مراحل را میتوانید در غذاساز انجام دهید تا خوب و یکدست له شود).حالا انرا در یک ظرف گود بریزید و روی انرا با قاشق کمی گود کنید و به میزان دلخواه روغن زیتون روی ان بریزید. میتوانید با سبزی خرد کرده مثل جعفری و یا زیتون و یا فلفل قرمز پرک  روی انرا تزیین کنید.سپس بهتر است انرا به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید و انرا با نان تازه میل کنید.نوش جانلبخند

/ 11 نظر / 208 بازدید
نمایش نظرات قبلی
هانی شف

من خیلییییییییی دوسش دارم..مرسی مژگان جان

ستایش

مژگان جونم مرسی من امروزدرستش کردم طعمش فوق العاده بود.اگه اجازه بدی تووبم بزارمش

شبو

من عاشق اين غذام! هر وقت برم رستوران لبناني هميشه سفارش ميدم! گاهي هم خودم تو خونه درستش مي كنم! دستت درد نكنه عزيزم

قنادباشی

رنگ ظرف و زیتون و بابا غنوج خیلی به هم میان که نشان از سلیقه ی بی شما داره من هم از طرفداران بابا غنوج هستم دست شما درد نکنه

پرچونه

سلام میخواستم بدونم ارده چیه ؟ از کجا باید تهیه کنم ؟

مرجان

یه خورده چاشنی های آماده هم بریز توش به نظرم خوشمزه ترش می کنه مثل چاشنی لیمو و فلفل الیت [پلک]

مریم

خیلی زیباست . خوشمزه هم به نظر می رسه .

tania

salam,,mikhastam azaton beporsam ARDE chi hast?

شیرین بانو

سلام مژگان عزیز. وبتون عالییییییییییی. حتما این پیش غذا هم باید خوشمزه باشه. حتما درست کنم و مزه این پیش غذا لذیذ را امتحان کنم. از آشنایی با شما خوشحال شدم. دوست دارم به من هم سر بزنید. اگه با تبادل لینک موافقی منو با اسم شیرین بانو لینک کن خبر بده با چه اسمی لینکت کنم.ممنون. [دلشکسته][قلب][قهر][هورا][هورا][خداحافظ]