ســـــــس خردل دیجون خانگی

مواد مورد نیاز:

   

1-عسل                            2 ق س (غذاخوری)

2شراب انگور سفید(آب انگور سفید)                2 پیمانه

3-پیاز خرد شده                 1 پیمانه

4-سیر له شده                  2 حبه

5-پودر خردل                      112 گرم

6-روغن مایع                      1 ق س

7-نمک                              2 ق چ

8- سس فلفل یا تاباسکو      1 ق چ

 

طرز تهیه :  عسل ، آب انگور،پیاز و سیر را در قابلمه ریخته و به جوش بی آورید.حرارت را کم کنید و اجازه دهید 5 دقیقه بجوشد.سپس انرا داخل یک کاسه ریخته و بگذارید سرد شود.سپس انرا در یک شیرجوش با پودر خردل خوب مخلوط کنید تا کاملا نرم و اسموتی شود.باقی مواد را با ان مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید  و  هم بزنید تا سس شما غلیظ شود انرا از روی حرارت برداشته از یک  صافی رد کرده تا کاملا صاف  شود.سرد کنید و سپس انرا درون یک ظرف غیر فلزی و ترجیحا شیشه ای ریخته و بگذارید  داخل یخچال تا دو روز بماند .بعد از دو روز  آماده مصرف است.

/ 2 نظر / 319 بازدید
هانی شف

به به...عجب پست خوب و مفیدی...مرسی مژگان جون...

هانی شف

مژگان جون درباره سوالت هم...عزیزم...من حدود 4 یا 5 قاشق غذاخوری تقریبا ریختم..خوب هم پخت و اصلا هم سفت نشد برگها عزیز خانوم...اون مدل دلمه رو برام بذار حتما تو سفره ایرانی..البته من همیشه دلمه رو با رب درست می کنم و توی وبلاگم هم هست...منتظرم عزیز