خورش ٱفریقایی ( اتیوپی) درو - وات

درو-وات  (خورش  آفریقایی " اتیوپی")  

مواد   مورد نیاز:

1-      ران مرغ بدون پوست                                              1 کیلو

2-      پیاز خرد شده                                                        2 عدد متوسط

3-      سیر ریز خرد شده                                                   3 حبه

4-      آب لیمو ترش                                                        1 عدد متوسط

5-      نمک                                                                  2 ق چایخوری

6-      زنجبیل رنده شده                                                    2 سانتیمتر

7-      روغن                                                                 4/1 پیمانه

8-      پاپریکا                                                                2 قاشق سوپخوری

9-      پودر قلقل فرمز                                                      1ق چایخوری

10-   تخم مرغ پخته                                                       4 عدد

11-   سس فلفل ( بربر آفریقایی)                                         4/1 پیمانه

12-   اب مرغ                                                              2/1 پیمانه

13-   نمک وقلقل                                                           در حد نیاز

14—اب                                                              3/2 پیمانه

طرز تهیه:

مرغها را در آب لیمو و نمک به مدت 30 دقیقه مزه دار کنید.در این مدت پیاز ،سیر و زنجبیل را در غذاساز پوره کنید .در صورت نیاز کمی اب به آن اضافه کنید.روغن را داغ کنید و پاپریکا را 1 دقیقه در آن تفت دهید تا روغن رنگ بگیرد .مرتب هم بزنید و مراقب باشید تا نسوزد.سس فلفل(بربر ) اماده رادر آن بریزیدو 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید.پوره پیاز،سیر و زنجبیل را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن تبخیر شود و بوی آن بلند شودکه حدود 6 الی 7 دقیقه طول می کشد..آب مرغ را اضافه کنیدو قطعات مرغ ، نمک و فلفل و فلفل قرمز را هم اضافه کنید.وقتی جوش آمد شعله را کم کنید و بگذارید به مدت 45 دقیقه آهسته بجوشد. در این مدت اگر احتیاج به آب بود آب جوش اضافه کنید..بعد این مدت تخم مرغهای پخته را پوست کنده و به غذا اضافه کنید و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر بجوشد تا مرغ کاملا پخته شود.این غذا را با نان مخصوص یا با برنج  میل بفرمایید.

نکته ها :

این غذا به عنوان غذای ملی اتیوپی شناخته می شود.غذایی است تند و پر ادویه  اما شما می توانید از مقدار فلفل آن بکاهید.       

 

سس فلفل  تند  بربر  ( سس فلفل افریقایی)

 

مواد مورد نیاز

 

1-      زیره درسته                                 2 قاشق چایخوری

 

2-      فلفل قرمز خشگ خرد شده              2 ق       چ  

 

3-      تخم هل                                       1 ق       چ

 

4-      تخم رازیانه                                 1 ق       چ

 

5-      دانه فلفل سیاه                               8 عدد

 

6-      بهارات (ALL SPICE)                    6 عدد

 

7-      دانه میخک                                  4 عدد

 

8-      پیاز خرد شده                               1 عدد متوسط

 

9-      سیر پوره شده                              3 حبه

 

10-   پودر پاپریکا                               2 قاشق سوپخوری

 

11-   نمک                                         2/1 ق    س

 

12-   پودر زنجبیل                               1 ق       چ

 

13-   زرد چوبه                                  1 ق       چ

 

14-   پودر فلفل قرمز                            1 ق       چ

 

15-   پودر جوز هندی                           2/1 ق    چ

 

16-   روغن                                       2/1 پیمانه

 

17-   آب                                            4/1 پیمانه 

 

 

 

طرز تهیه :

 

یک تابه ضخیم را بر روی حرارت قرار داده تا داغ شود. تمام ادویه های خشک را در آن بریزید و تفت دهید. 3 دقیقه هم بزنید تا بوی ادویه ها به مشام برسد. از روی حرارت برداشته و درون آسیاب پودر نمایید. سپس به همراه پیاز ، سیر، روغن، آب و نمک داخل غذا ساز ریخته تا پوره شود.

 

نکته : در صورت تمایل می توانید مقدار فلفل قرمز را کمی کم کنید اما اصل این سس بسیار تند می باشد.                                                                                                فونت زیبا ساز     فونت زیبا ساز      فونت زیبا ساز                                                           

 

/ 0 نظر / 186 بازدید