خوراک ماهی تن

مواد مورد نیاز:

1-کنسرو ماهی تن                        1 عدد

2-پیاز                                         1 عدد متوسط

3-گوجه فرنگی                              2 عدد متوسط

4-سیر خیلی ریز شده                     1 تا 2 حبه بنابر ذائقه

5-سبزی خشک معطر بنابر ذائقه  (ریحان-ارگانو-گشنیز_جعفری) 1 1/2 ق چایخوری

5-ترشی مورد نظر  ابلیمو  ترش یا گرد لیمو امانی یا اب و پوره تمر هندی

6-نمک و فلفل به میزان لازم

 

7-قارچ در صورت تمایل                             100 تا 150 گرم 

طرز تهیه:

در ابتدا کنسرو خود را به مدت 20 دقیقه بجوشانید(حتما این کار

را انجام دهید از بعد عید 2 مورد فوت به خاطر خوردن کنسرو

ماهی گزارش شده)

پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود

و بسیار کم رنگش عوض شود.سیر را هم با آن تفت دهید.

ماهی را باز کنید و تکه تکه کنید و داخل مواد بریزید(ریز خرد

نکنید)گوجه فرنگی را باشوک حرارتی پوستش را بگرید و حبه

قندی خرد کنید و داخل مواد بریزید در این مرحله اگر مایل به

استفاده از قارچ بودید قارچ را که جداگانه خرد کرده اید و در

ظرفی جدا سرخ کرده اید بعد از سرخ شدن در خوراک بریزید.آب

گوجه که کمی گرفته شد ادویه و سبزی و ترشی مورد نظر را

داخل آن بریزید اگر بخواهید کمی آبدار باشد کمی آب جوش

بریزید  نمک و فلفل آن را اندازه کنیدو بگذارید یکی دو جوش بزند

و انرا همراه با برنج سفید سرو کنید.

در دستور گفتم ترشی مورد نظر چون من خودم هم تمر هندی

استفاده کردم و هم اب لیمو ترش هر دوی اینها بسیار خوشمزه

میشود.گرد لیمو عمانی هم اگر دوست داشته باشید طعم

خوبی به آن میدهد.

دستتان برای این غذا باز است مثلا  سیب زمینی را حبه ای

خرد کنید سرخ کنید و در انتها برروی  آن بریزید که این مدل را

بچه ها خیلی دوست خواهند داشت.یا میتوانید نخود سبز پخته

شده یا ذرت پخته شده درون آن بریزید

ما این غذا را با فلفل پرکی تند بسیار دوست داریم.

/ 6 نظر / 68 بازدید
الی گولو

به به عالیه من طرفدار پر و پا قرص تن ماهی هستم، اما تا حالا با آب تمبر امتحان نکرده بودم. پیشنهاد خیلی خوبی دادی عکست چقده چشم نوازه مژگان جون . توش پر از آرامشه . شاد باشی

لاله

آخی یاد دوران دانشجویی افتادم که هر وقت از کلاس برمی گشتیم و غذایی نداشتیم سریع یه شوید پلو درست می کردیم و با کنسرو ماهی می خوردیم. البته اون موقع گشنه تر از این بودیم که اینقدربا حوصله, خانمی و سلیقه به خرج بدیم نهایتش یه پیاز داغ درست می کردیم و با ماهی تن تفتش می دادیم و می رفتیم سر اصل مطلب :) ولی جات خالی خیلی می چسبید :) البته بین خودمون بمونه الان دیگه اون پیاز داغم درست نمی کنم :))))))))))) یعنی خانومی تا این حـــــــد ***

arefeh

وای وای چه خشمزههههههههه هست . مرسی‌ مژگان جون .

اکرم

سلام مزگان جون خیلی وسوسه انگیزه دوست عزیزم اگه ممکنه سایز فونتهارو کمی کوچیکتر کن نوشتها خیلی در همه ممنونم از زحماتت

shirazian

دوسش دارم حتما درست ميكنمش مرسي