فلافل

مواد مورد نیاز :

نخود                                                    500 گرم 

سیر                                                     2 حبه

پودر زیره سیاه                                        2 ق چ

پودر تخم گشنیز                                      1/2 ق چ

جعفری تازه خرد شده                              100 گرم

پیاز متوسط                                            1 عدد

زنجبیل                                                   1/2 ق چ

آب لیمو ترش                                            3 ق س

آرد                                                         1 ق س

نمک و فلفل قرمز به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه:

تخود را حتما برای 24 ساعت خیس کنید و طی این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.سپس آنرا در آبکش ریخته و بگذارید آب آن کامل برود و کمی خشک شود.سپس آنرا با درجه ریز چرخ گوشت چرح کنید.پیاز ,سیر, و جعفری را نیز چرخ کنید.سپس پودر زیره,گشنیز, زنجفیل ,نمک و فلفل(فلافل باید تند باشد اما باز به ذائقه شما بستگی دارد) آبلیمو و آرد را باهم مخلوط کنید و به مایه اضافه کنید و خوب ورز دهید.یک طرف را روغن کافی بریزید و بگذارید داغ شود.  حالا قالب را بردارید و  میله فنری قالب را به طرف پایین بکشید و  با قاشق از مایه  داخل قالب بگذارید سعی کنید روی آن را کمی صاف کنید اما تخت نکنید . سپس دستتان را بالای روغن بگیرید و آهسته فنر را به طرف بالا آزاد کنید  فلافلها به را حتی  داخل روغن می افتند خیلی مراقب باشید و دستتان را کمی پایین بگیرید که هنگام افتادن فلافلها روغن به اطراف نپاشد.

بعد سرخ شدن هر کدام از فلافل ها آنها را در بیاورید و داخل صافی بگذارید تا روغن اضافی جدا شود.

 

 

ما این فلافلهای خوشمزه را با نان خانگی خوردیم.با پیاز خرد کرده گوجه فرنگی خرد شده و جعفری خرد شده با سس تند و یا اگر مایل هستید با کچاپ برای کوچولو ها.

 

 

این هم نان تافتون خونگی ما که داره رو ساج  برای خودش برشته میشه.بزودی دستور آن را برایتان میگذارم.انشاا.. پست بعدی. مریض هستم و این پست را هم با کلی سختی برایتان نوشتم.

/ 11 نظر / 90 بازدید
نمایش نظرات قبلی
هانی شف

وای ميگان جون خدا بد نده عزیز...بهتر باشی ایشالا خیلی فلافل های خوشرنگی شدن..کرانچی با مغز پخته ... مشخصه خوشمزه ست خیلی..این نون تافتونت محشر شدهههههههههههه.....منتظرم واسه دستورش...کاش ساج داشتم

negin

منم از عاشقان فلافلم........ ممنون

افسانه

سلام مرسی عزیزم ، مرسی که قابل دونستید و سرزدید و از همه مهمتر اون تعریف رو ازم کردید که کلی هم باعث ذوقمرگی مفرطم شد [چشمک] و همچنین مرسی از این پست ِ خوب ، این دستور اصیل و اصلی فلافله که نه تخم مرغ داره و نه نخودش پخته است . چقدر هم خوشرنگ و رو وعالی سرخ شدن .. نون ِ تافتونتون هم که دیگه حرف نداره .. من بیشتر نون ِ پیتا طبق همون دستوری که ترجمه کردم تو بلاگم هست درست می کنم .. اون هم با فلافل عالی میشه ، اما منتظر میشم هرچه زودتر سلامتی کامل پیدا کنید و دستور تافتونو برامون بذارید که خیلی اشتها برانگیزه [خوشمزه]

اچ بی

خدا بد نده چی شده؟ عجب فلافل هایی!! به به [خوشمزه] نون هم خودتون درست میکنید؟!! [تعجب] آففففففففففففرین به هنرتون واقعا [دست]

اکرم

سلام مژگان جون الان چطوری؟ بلا ازت دور بمونه فلافلات عالی شده دست گلت درد نکنه[ماچ]

لاله

سلام مژگان جان دستتون درد نکنه من عاشق فلافلم و از بچگی هر وقت ساندویچ می خوردیم انتخاب من بی تردید فلافل بوده, این فلافلی ام که شما درست کردی مثل فلافل های بیرون شده دستتون درد نکنه ضمنا توی کامنت قبلی دیدم دوستانتون حالتون رو پرسیدن امیدووارم مشگلی نداشته باشین و خوش و سلامت باشین

تکتم

سلام خیلی دلم خواست. من تا حالا فلافل نخوردم. نگو چرا؟ مامانم با غذاهای ساندویچی بازار خیلی موافق نبود و تو شهر ما هم خیلی غذای روتینی نبود. بگذرد حالا بگو من که چرخ گوشت ندارم چه کنم؟

نسرين

عالي بود

گلپری

به نظر عالی میاد متشکرم که دستورش رو قرار دادی هر چند خودم دارم سعی میکنم لاغر بشم اما برای پسرم درستش میکنم

مریم

سلام مژده جون فلافلات عالی شده امیدوارم خوش وخورم باشی. فقط عزیز من درست کردم خوب شد ولی توش خام بود فکر کنم مشکل از قالبم بوده ولی تو بازار قالب کوچیکتر پیدا نکردم مثل قالب خودت میگم یه سوال قالبتو کجا گرفتی؟