ترشی گوجه فرنگی یا ترشی سالاد فصل

گوجه فرنگی                               3 کیلو
گل کلم وهویج وکرفس                   1.5 کیلو
سیر                                          50 گرم یا کمی بیشتر
فلفل سبز تند-                             50 گرم یا بیشتر

نمک                                           به میزان لازم
سرکه----                              1/2 پیمانه                                  

 

ابتدا گوجه ها را پوست کنده و با میکسر پوره کنید.و بریزید در یک قابلمه تا بپزه کمی که اب ان کمتر شد سرکه را هم بریزید و بگذاریدچند جوش بزند نمک( نمک ان باید کمی زیاد باشد تا کمی حالت شوری به مایه بدهد) را اضافه کنید. و از رو حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

سپس سبزی جات را که از قبل شسته اید خرد کنید .یا ریز یا درشت خرد کنید بستگی به خودتان دارد.فلفل ها را هم تخم انها را بگیرید و خرد کنید .اگر بخواهید تند شود از فلفل بیشتری استفاده کنید.سیر را هم پوست بکنید و ریز خرد کنید.حالا این مواد را داخل ظرف شیشه ای بریزید و روی انها را با مایه گوجه که اکنون سرد شده پر کنید.در انها را محکم کنید و کنار بگذارید. ما که انرا از همان هفته اول شروع به خوردن کردیم اما معمولا تا 2 هفته یا 3 هفته بعد حوب جا میافتد.اما انقدر خوشمزه هست که همان روز اول هم میتوان انرا خوردچشمک                    

این ترشی خوشمزه را از سایت روزمنو برایتان اوردم. قبلا ان را خورده بودم به نام ترشی سالاد فصل اما اسم ان را فراموش کرده بودم تا امروز دوست خوبم شف هانیه جون اسمش را یاداوری کرد.من هم سریع به تیبتر اضافه کردم.

                                                        

/ 3 نظر / 154 بازدید
لاله

به به *** این ترشی من و یاد یکی از بهترین دوستام می ندازه, دستت درد نکنه مژگان جووون :))

هانی شف

خیلی خیلی خوشمزه ستتتت....اینجا بهش می گن: ترشی سالاد فصل....منم درست کردم و هنوز نخوردیم مژی جونی

shirin

سلام دوست خوب من وبلاگ خوبی دارید .بدون اغراق میگم .چون میدونید که کسانیکه به آشپزی علاقه مند هستند .نمی تونند در مورد آشپزی بدون دلیل تعریف کنند براتون آرزو ی موفقعیت دارم و اگر اجازبدین من با ذکر نام از مطالب شما در وبلاگم استفاده کنم .خوشحال جوابتون را بدونم ممنون ومرسی[دست][لبخند]