خورش مرغ ترش

مواد لازم: برای 6 تا 8 نفر

1-مرغ                      1 کیلو 

2-سبزی                   1 کیلو( تره جعفری نعناع گشنیز و خالواش اگر دسترسی داشتید)

3-سیر                       1 بوته تا 1 و 1/2 بوته

4-لپه                         1/4 پیمانه

5-آرد برنج                   2 ق س

6-آب نارنج یا اب لیمو     به مقدار لازم  در حدی که ترشی ان محسوس باشد. از رب نارنج هم میتوان استفاده کرد.

7-تخم مرغ                    2 تا 3 عدد

8-نمک و فلفل در حد نیاز

 

طرز تهیه:

مرغ را  تکه کنید و با روغن سرخ کنید .لپه را در ان ریخته  یکی دو لیوان در ان اب ریخته و بگذارید هر دو نیم پز شوند.سیر را ریز خرد کنید.سبزی را هم خیلی ریز خرد کنید( انطور که شنیده ام در شمال سیر و نعناع را خوب میسایند)سپس انها را در روغن سرخ کنید .بعد از نیم پز شدن مرغ و لپه سبزی و سیر سرخ شده را داخل ان بریزید و بگذارید بپزد.بعد ارد برنج را در کمی اب سرد حل کنید و کم کم در خورش بریزید و هم بزنید تا خوب حل شود و گلوله نشود.نمک و فلفل و اب نارنج ان را هم اضافه کنید.بعد از چند جوش تخم مرغها را در ظرفی بریزید و هم بزنید و کمی نمک به ان اضافه کنید و داخل خورش بریزید و اجازه دهید تا تخم مرغ خودش را بگیرد. سپس انرا کمی هم زده و در ظرف سرو کنید .این خورش را با یک کته خوشمزه و ماهی شور شمال نوش جان کنید و لذت ببرید. 

 

 

لبخند


/ 10 نظر / 32 بازدید
قنادباشی

سلام مژگان جان حال احوال خیلی وقت بود سرنزده بودم چه غذای خوبی کلا عالی و خوب من هم تازه این خورشت رو دیدم انشالله امتحانش می کنم

negin

نوش جون. دستت درد نکنه عزیزم آپمممممممممممم

طاهره

سلام مژگان جون خوبی عزیزم؟ بیشتر ترشی این غذا از اون سبزی هست که ما نداریم یا آب نارنج؟ دوست دارم امتحانش کنم ولی باید هوا خنک بشه نارنج در دسترس بشه نوش جانتون گلم پیش منم بیا

بهار (فرصت دوباره آفتاب)

سلام مژگام جون. از کامنتت خیلی خوشحال شدم. خب راستش من زیاد به وبلاگت سر نمی زنم چون می یام اینجا هی غذاهای خوشمزه خوشمزه می یبینم دلم می خواد. مخصوصا الان که حوصله غذا درست کردن هم ندارم قثط یه چیز دم دستی مقوی درست می کنم[لبخند] ولی همیشه به یادت هستم

نسر

باسلام.من دانشجوی رشت بودم.بارها مرغ ترش خوردم ولی توش لپه نداشته.واقعا برام عجیب بود!!!!!!!!!!!! شبزی این خورشتم چوچاقه[لبخند]

نسرین

[شوخی],واااااااااااای اسمم اشتباه ثبت شد

افسانه

سلام عزیزم. من شمالی هستم .گیلانی رودسر. ماهم به این روش درست می کنیم . با این تفاوت تخم مرغ نمی زنیم .فقط به ترش تره تخم مرغ می زنیم .هر شهری دستور پختشون فرق می کنه .البته باید با تخم مرغ هم امتحان کنم.مرسی عزیزم. به ما هم سر بزنید.

اشپزى شمالى

سلام ، من رشتى هستم ١. اين غذا رو هم با لپه وهم بدون لپه درست ميكنن، 2.ترشى اصلى اين غذا اب غوره است، ٣. مقدار سير ٢،٣ تا حبه است نه ١ بوته،٤.داخل مرغ ولپه ١عدد پياز متوسط خرد شده هم ميريزيم. ٥.ريختن ارد اجبارى نيست اگه ميخواين غليظ تر بشه ميتونيد بريزيد. اين طورى امتحان كنيد و از طعم واقعيش لذت ببريد.