کیک موز و لیمو

مواد لازم:

1-آرد                   2 پیمانه( 300 گرم )

2-پودر شکر          1 پیمانه(150 گرم)

3-موز رنده شده     2 عدد متوسط تقریبا 1 پیمانه

4-آب لیمو ترش       1/4 پیمانه (60 میلی لیتر)

5-کره                   150 گرم

6-خامه                 2 ق س

7-تخم مرغ            2 عدد

8-پوست لیمو ترش رنده شده  1 1/2 ق چ

9-بیکینگ پودر        1 1/2 ق چ

10-نمک                1/8 ق چ

 

طرز تهیه:

فر را روی حرارت 175 تا 180 درجه روشن کنید.

1-کف یک قالب لوف 23 در 8 سانتی متر را کاغذ روغنی بی اندازید و انرا خوب چرب کنید.

2-کره نرم شده ,پودر قند و خامه را با همزن برقی به مدت 2 دقیقه بزنید.

3-موز رنده شده را با آب لیمو ترش مخولط کنید.

4-آرد,بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و 2 بار الک کنید.

5-بعد از زدن کره و پودر شکر و خامه, تخم مرغها را یکی یکی به آن اضافه کرده و هر کدام را به مدت 30 ثانیه بزنید.

6- بعد موز و آب  لیموترش را به همراه پوست لیمو به مایه اضافه کنید .در انتها مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید و در قالب چرب شده بریزید(در این مرحله مایه کیک کمی سفت است نگران نباشید ) و به مدت 50 دقیقه در فر قرار دهید.پس از سرد شدن روی انرا با پوست لیمو و پودر قند تزیین کنید.                                                                                                                                                                                   

 

 

 با تشکر از استاد عزیزم سرکار خانم قاجار

 

/ 10 نظر / 52 بازدید
طاهره

سلام مژگان خانم گل تولد وبلاگت مبارک خانم کیک ت هم عالیه بوی کیک ت تا اینجا میاد به به

قنادباشی

تولد وبلاگ خیلی خوبتون مبارک راستی درد دستتون چطوره بهتر شدین؟ انشالله که همیشه سالم و سلامت بیایید اینجا وبلاگتون رو آپ کنید و مارو از سلیقه و هنر خودتون بهره مند کنید ماشالله پستهای شما یک از یکی دیگه عالیتر مخصوصا این کیک

شبو

مژگان جان تولدت وبلاگت مبارک عزیزم! عطر خوش کیکت من رو تا اینجا کشوند! چقدر هم خوشگل و عالی شده! دستت درد نکنه! به زودی می درستمش!

سارینا

سلام عزیزم.واقعا تبریک میگم.وب زیبایی داری.من بی اجازه لینکت کردم منم یه وب اشپزی دارم سر بزنی خوشحال میشم

مرجان

سلام مژگان جونم کیک موزو لیمو باید خیلی خوشمزه باشه حتما درستش می کنم :* مژگان جان توی غذاهات اگر خواستی فلفل و پوست رنده شده لیمو استفاده کنی به جاش چاشنی لیمو و فلفل الیت هم می تونی بریزی خیلی خوش طعم می کنه غذا رو البته ترجیحا تو غذاهات استفاده کن آخه چاشنی ها نمک دارن کیک رو شور می کنه

زهرا

با سلام من این وبرو امروز دیدم چیزهای خوبی آموزش دادید ولی توضیحاتتون خیلی خلاصه هستش لطف کنید توضیحاتی که در مورد هر غذا ویا شیرینو مفصل و کامل بدید با تشکر

shakiba

سلام مژگان خانم،خوبین؟دلم یه ذره شده بود واستون.بعد از غیبت طولانیی که کردم حالا برگشتم!به وبم سر بزنید خوشحال میشم! متشکرم

مطبخ خانه ما

سلام عزیز باید کیک خوشمزه ای باشه ممنون اگه مایل بودید به وب منم سربزنید و با همین نام و آدرس لینکم کنید.[گل]

nadia

از مدتها قبل با وب لاگتون آشنام ی سوال دارم ؟ من فر ندارم چطور می تونم روی گاز واسه پسرم کیک درست کنم با همین تجهیزاتی مثل قابلمه و ماهی تابه ممنون می شم راهنماییم کنید و من را از خجالت پسرم در بیاورید . لطفا در وب لاگم واسم جواب سوالم را بذارید

اعظم

سلام من این کیک را درست کردم ولی مثل شما روش قهوه ای نشد علتش چیه، یه سوال دیگه اینکه اگهمقدار کره وخامه را جاشون را عوض کنیم اشکالی داره ممنون از توجهتون