نان برنجی

نان برنجی

 

مواد مورد نیاز:

1- آرد برنج                            200 گرم

2-ارد گندم                           100 گرم

3-روغن جامد یا کره               150 گرم  یا 175 گرم کره

4-پودر شکر(پودر قند)             80 گرم

5-تخم مرغ                           نصف 1 عدد

6-شیر                                 25 گرم

7-اب یا گلاب                        25 گرم

8-هل پودر شده                     1 قاشق چایخوری_(الک شود)

9-تخم خرفه برای تزیین          1 قاشق سوپخوری

10-زعفران دم کرده در صورت تمایل  2 ق س

 

طرز تهیه:

روغن را با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود.ارد برنج و ارد گندم را به ان اضافه کنید و با همزن برقی خوب  بزنید تا کاملا سفید و پوک شود.بعد در ظرف دیگر تخم مرغ ، شیر ،آب یا گلاب ،هل و پودر شکر و در صورت تمایل زعفران را بریزید و با چنگال هم بزنید تا مایه  یکدست شود. حالا مایه آرد و روغن را داخل ان بریزید و هم بزنید (با چنگال یا همزن دستی ) تا یکدست شودسپس انرا داخل قیف با سر ساده یا ماسوره ستاره ریخته و در سینی فر قیف بزنید.پس از چند دقیقه که خمیر خودش را گرفت روی نان برنجی هایی که  با ماسوره ساده زده بودید مهر مخصوص نان برنچی بزنید و روی همه نانها تخم خرفه بریزید و در فری که از قبل با دمای 150 درجه گرم کرده اید به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید.

 

نکنه: اگر خمیر را زودتر از حد معمول نقش بزنید به قالب می چسبد و اگر هم دیرتر بزنید خمیر ترک میخورد.

این  مدل خمیر نیاز به استراحت ندارد . در صورتی که بخواهید نون برنجی شما تازه و خوب بماند بعد از پختن و از فر در اوردن کمی که خنک شد داخل یک ظرف یک پارچه نخی تمیز و نازک  بی اندازید بعد شیرینی های خنک شده را روی پارچه گذاشته و در ان را بگذارید.

/ 0 نظر / 133 بازدید