فالوده شیرازی با نودل برنجی

مواد مورد نیاز:

1-نودل برنجی                               80 تا 100گرم

2-شکر                                           300 گرم

3-اب                                              500 میلی لیتر

4-گلاب                                              1/4 پیمانه

5-جوهر لیمو                                       1/4 ق چ

6-دانه داخل هل سبز                          10 تا 15 عدد بنابر ذائقه

 

 

طرز تهیه:

برای درست کردن شربت ان اب و شکر را در قابلمه ریخته و بر وری حرارت

ملایم بگذارید تا شکر حل شود جوهر لیمو را در یک قاشق اب حل کنید و

داخل قبلمه بریزید و اجازه دهید شربت کمی بجوشد و غلیظ شود.گلاب و

دانه های هل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید یکی دو جوش بزند.انرا از

روی حرارت بردارید در یک ظرف فلزی بریزید و بگذارید سرد شود.در این

مرحله میتوانید از دو روش استفاده کنید.1-انرا داخل بستنی ساز بریزید تا

یک یخ پودری به شما بدهد و یا 2-وقتی مایع سرد شد انرا داخل فریزر

بگذارید تا یخ بزند.به مدت 4 تا 5 ساعت. در طی این مدت چند بار ظرف را

بیرون بیاورید و با قاشق آن را خوب هم بزنید.بعد این مدت که خوب یخ زد

میتوانید آنرا داخل کیسه فریزر بریزید و پودرش کنید و یا کمی انرا بکوبید و

سپس با گوشت کوب برقی انرا پودر کنید .من خودم این کار را کردم و کاملا

پودری و نرمالو شده بود.بعد از آماده شدن این محلول انرا داخل فریزر آماده

نگه دارید.و برید برای تهیه رشته ها.

نودل را داخل اب جوش ریخته و 10 دقیقه بجوشانید انرا داخل ابکش ریخته

و اب بسیار سرد از روی ان رد کنید.تا نشاسته آن برود.( من در این مرحله

کمی با قیچی انها را خرد کردم .اما شما میتنوانید درسته استفاده کنید.)

حالا شربت پودر شده را از فریزر در بی اورید و نودلها را با ان مخلوط کنید. و

با شربت  آلبالو و لیموترش یا بستنی سنتی انرا سرو کنید.نوش جان

 نکته :من خودم رشته ها را پس از ابکش کردن داخل اب یخ و یخ خرد شده

نگه داری کردم تا شربتم کامل اماده شد.میزان نودل را میتوانید کم یا زیاد

مصرف کنید ممکنه از فالوده پر رشته خوشتان بیاد پس مقدار آن را بیشتر

بریزید و برعکس.

 بودن دانه هل در شربت بسیار طعم خوب و سنتی به آن میدهد.  

                                   

/ 9 نظر / 484 بازدید
negin

به به عالیه. من نودل برنجم تموم شده... نمی تونم درست کنم........ جای منم بخور. نوش جونت.

رز

خیلی دوسش دارم ، دستتون درد نکنه ، مژگان جون ، من منتظر کیک شیر عسل و خورش ماهی تن هستم ، دستوراتش نمیاد هرچی میزنم ، حدس میزنم خیلی عالی باشن :)))))) باز هم ممنون

negin

عزیزم با نشاسته دستگاه می خوادتا ریز در بیاد و سخته. ولی با نشاسته فالوده یزدی خیلی خوب می شه.

عاطفه

به به منم طرفدارشم و گاهی درست میکنم دیروز دوباره نودل خریدم بدرستم دوستم درباره ته دیگ مرغ که پرسیدی اگه وقت داشته باشی مثل جوجه کباب بخوابونیش توی مواد خوب خیلی خوشمزه میشه اگه نه بدون اونها هم خوب میشه و همون زعفرون خالی و عطر برنج و مواد داخل برنج که روی مرغها میریزیم کارش رو انجام میده مرسی یاداوری کردی به متن اضافه میکنم این مطلب رو

عاطفه

مرسی عزیزم قابل دونستی و وقت گذاشتی برای خوندن بلاگم خوشحالم کردی

طاهره

آخ جون فالوده دستت دردنکنه عزیزم عالیه

خانومی

اووووووووووووم خیلی خوشمزه به نظر میاد[نیشخند]

عاطفه

مرسی مژگان جون از لطفت درباره نونها باید بگم خیلی تپلی میشند و اگه میخوای ساندویچش کنی حتما موقع شکل دادن نون خمیرش رو نازک کن با دست یا وردنه، نصف چیزی که من درست کردم. تا هم بزرگتر بشه هم خمیر وسطش کمتر بشه. پف خمیر خیلی زیاده مطمئن باش کلی پف میکنه بازم دیگه اینکه نون عطر کره داره که من دوست دارم امیدوارم جواب سوالت رو کامل داده باشم عزیز

مریم

سلام عزیزم.دستت درد نکنه.به نظر خیلی خوشمزه میاد.ولی رشته های نودل رو از کجا باید تهیه کنیم؟من از چندتا سوپرمارکت پرسیدم گفتن اصلا همچین اسمی به گوششون نخورده